Δεν θα πιστεύετε πόσα λεφτά χρωστάνε στην Μαρία Σολωμού
Showbiz

Δεν θα πιστεύετε πόσα λεφτά χρωστάνε στην Μαρία Σολωμού

Αυτή η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για την Μαρία Σολωμού. Η σειρά του Mega, Μάνα Χ ουρανού, όπου πρωταγωνιστούσε, σταμάτησε πρόωρα.

«Δεν ξέρω αν με καταράστηκε κάποιοι. (Γελάει.) Το Μανά Χ ουρανού ήταν μία σειρά που μου άρεσε, ήθελα πολύ να την κάνω, αλλά δεν εξοφλήθηκα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Το περίεργο στο τέλος θα είναι να πληρώνομαι για τη δουλειά που προσφέρω. (Γελάει.)»
-Απέρριψες άλλες δουλειές για το Μάνα χ ουρανού;
«Πέρσι ειδικά είχα πέντε προτάσεις για να παίξω στο θέατρο και είπα σε όλες όχι για αυτό το σίριαλ.»
-Πώς αντέδρασες όταν αντιλήφθηκες ότι ουσιαστικά εργαζόσουν χωρίς να πληρώνεσαι;
«Η πρώτη φορά είναι δύσκολη. Όταν έπαιζα παλαιότερα στην Ονειροπαγίδα και η εταιρεία παραγωγής κήρυξε πτώχευση, είχα στενοχωρηθεί πολύ. Την επόμενη φορά που δεν πληρώθηκα για κάτι σπικάζ που είχα κάνει, παρόλο που είχα κόψει και τιμολόγιο, το αντιμετώπισα πιο ήπια. Όταν σου συμβεί για τρίτη φορά, δεν πέφτεις από τα σύννεφα. Εντάξει, δεν θα πω: «Δεν πειράζει, μωρέ. Νέοι είμαστε θα δουλέψουμε», αλλά ξέρω ότι είναι μάταιο να χτυπηθώ, να φωνάζω, να τσακωθώ. Ακόμα και δικηγόρο να βάλω για να διεκδικήσω τα δεδουλευμένα μου» τόνισε στο ΟΚ.
-Πολύ ψύχραιμα διαχειρίζεσαι το όλο θέμα.
«Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν είχα καλή σχέση με το χρήμα. Και είμαι πολύ κακή στο να διαπραγματευτώ τον εαυτό μου. Ειδικά, όταν ξεκινούσα και έμπαινα στο γραφείο ενός παραγωγού για να συζητήσουμε το θέμα της αμοιβής μου, μου παρουσίαζαν τα πράγματα τόσο δραματικά που τους πίστευα. Ήμουν σχεδόν στη φάση να πω: «Μήπως να σας πληρώσω για να γίνει η δουλειά;». Αλλά και αργότερα, δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ ακριβοπληρωμένη. Η μοναδική καλή συμφωνία που είχα κάνει ήταν για την Ονειροπαγίδα, για την οποία δεν πληρώθηκα ποτέ.»
-Πόσα χρήματα υπολογίζεις ότι έχεις χάσει από όλες αυτές τις δουλειές που έμεινες απλήρωτη; Γύρω στα 100.000 ευρώ;
«Το σύνολο που μου χρωστάνε πρέπει να είναι κάπου εκεί. Είναι ένα σοβαρό ποσό που θα ήταν πολύ χρήσιμο, ειδικά τώρα που αν εξαιρέσεις μία πρόταση που μου έχει γίνει για το θέατρο, δεν υπάρχει τίποτε άλλο στον ορίζοντα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει τον χειμώνα. Όσο για την τηλεόραση, την έχω ξεγράψει.»
-Γιατί το λες αυτό;
«Δε νομίζω ότι είμαι η αγαπημένη του Mega από τη στιγμή που βγήκα και είπα ότι μου χρωστάνε χρήματα. Αλλά πέρα από αυτό, δεν ήθελα ποτέ η μία τηλεοπτική δουλειά να διαδέχεται την άλλη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved