Πέτρος Ιακωβίδης: «Μου πήραν κρυφά το μπλουζάκι μου και το έψαχνα»
Showbiz

Πέτρος Ιακωβίδης: «Μου πήραν κρυφά το μπλουζάκι μου και το έψαχνα»

Στα 27 του χρόνια ο Πέτρος Ιακωβίδης δείχνει να είναι το νέο ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η εμφάνιση του δεν παραπέμπει σε λαϊκό τραγουδιστή. Όταν βγαίνει στην πίστα, αυτό δεν ξενίζει το κοινό;

«Αυτό είναι κάτι που όντως ισχύει, αλλά φροντίζω πάνω στην πίστα να ντύνομαι λίγο διαφορετικά. Από την άλλη νομίζω πως αποτελεί για τον κόσμο μια ευχάριστη έκπληξη, γιατί όταν με βλέπουν, νομίζουν ότι θα ακούσουν ποπ κομμάτια, ενώ εγώ τραγουδώ λαϊκά»
Η εμφάνισή του έχει λειτουργήσει ποτέ ανασταλτικά, κάνοντας κάποιους να μη τον πάρουν πολύ σοβαρά; «Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι, επειδή ασχολήθηκα από πολύ μικρός επαγγελματικά με το τραγούδι, κάποιοι επιχειρηματίες δεν με εμπιστεύονταν λόγω του νεαρού της ηλικίας μου. Αλλά πολύ γρήγορα τους έκανα να αλλάζουν γνώμη»
Έχει αντιμετωπίσει ποτέ ευτράπελες καταστάσεις πάνω στην πίστα, με πρωταγωνίστριες γυναίκες; «Πάνω στην πίστα όχι. Έχει τύχει όμως να μου ζητηθούν να τους δώσω κάποιο μπλουζάκι ή πουκάμισο, το οποίο στη συνέχεια μου πήραν κρυφά, με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να το ψάχνω», λέει στο Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved