Μύρωνας Στρατής: «Το μεγάλο πάθος μου είναι η…»
Showbiz

Μύρωνας Στρατής: «Το μεγάλο πάθος μου είναι η…»

Ο Μύρωνας Στρατής σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να ανοίξει ένα δικό του εστιατόριο.

Νιώθεις να ψαλιδίζονται τα όνειρα σου;

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που ο καθένας γνωρίζει καλά για τον καυτό του. Εγώ, για παράδειγμα, γνωρίζω ότι δεν έχω πάει ποτέ σε πίστα και δε σκοπεύω να πάω, γιατί δε θα το έκανα καλά. Αυτό αμέσως με τοποθετεί σ' ένα άλλο οι­κονομικό επίπεδο. Με τον Ησαΐα έχουμε επιλέξει να παίζουμε σε μικρές σκηνές, με κοινό μέχρι 150 άτομα, αλλά «δικά» μας. Αυτό δεν έχει χρήματα, το ξέρουμε και συμφωνούμε. Το επάγγελμα του τρα­γουδιστή είναι εποχιακό. Βιοπορίζομαι εδώ και πέντε χρόνια από τη δουλειά μου, αλλά ξέρω ότι δε θα είναι πάντα έτσι. Επειδή είμαι δάσκαλος κιθάρας και ασχολούμαι με την παραγωγή, αν σταματήσω να υπάρχω ως τραγουδιστής, θα βρω τρόπο ν' ασχοληθώ με τη μουσική. Αλλιώς, θ' ανοίξω εστιατόριο και θα μαγειρεύω, που είναι και το μεγάλο μου πάθος!».

Σοβαρά;

«Δεν το συζητώ. Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν κάνω καταχρήσεις, δεν έχω άλλα πάθη, ούτε έξοδα στη ζωή μου. Έκανα ταξίδια στο εξωτερικό και δοκίμαζα κουζίνες ή έβαζα στόχο ένα συγκεκριμένο εστιατόριο. Φιλοσοφία που δεν συνάδει ακριβώς με τη νοοτροπία του Έλληνα, που είναι φαγητό μέχρι σκασμού. Και μιλάω εγώ, που λατρεύω το φαγητό και μπορώ να φάω μέχρι σκασμού».

Πού αλλού έχεις ταξιδέψει γι' αυτό το λόγο;

«Στο Λονδίνο, στην Ιταλία και στην Ισπανία. Το τελευταία ταξίδι που έκανα, το ονειρευόμουν χρόνια, γιατί δεν είχα πάει ποτέ εκτός Ευρώπης. Πήγα στη Νέα Υόρκη και δοκίμασα πολλά πράγματα. Δεν ξέρω πόσο εφικτά θα είναι στο μέλλον, αλλά τα ταξίδια είναι το πιο αγαπημένο μου πράγμα».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved