Σολωμού: «Δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλον άντρα εκτός από τον Πάνο»
Showbiz

Σολωμού: «Δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλον άντρα εκτός από τον Πάνο»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για την κρίση που πέρασε η σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη και τα αισθήματα που έχει για εκείνον.

Περάσατε ποτέ κάποια σοβαρή κρίση;

«Ναι, δυο φορές».

Χωρίσατε δηλαδή;

«Μπορεί να είπαμε “ο καθένας στο καβούκι του”, γιατί δεν μέναμε μαζί και δεν θα είχε νόημα να πούμε “θα φύγω από το σπίτι”, αλλά δεν το τηρήσαμε. Επικοινωνούσαμε καθημερινά».

Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου με τον Πάνο ύστερα από δέκα χρόνια;

«Δεν φαντάζομαι τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή τη ζωή. Αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλον άντρα, εκτός από τον Πάνο, αυτή τη στιγμή».

Τι είναι αυτό που έχει ο Πάνος και σε έκανε να θέλεις να επικοινωνείς μαζί του, ακόμα και όταν ήσασταν τσακωμένοι;

«Ο Πάνος είναι πολύ ιδιαίτερο περίπτωση. Δεν νομίζω ότι εξηγείται με λόγια. Νιώθω ότι είναι το άλλο μου μισό. Δεν μπορούμε να μη μιλάμε στο τηλέφωνο δέκα φορές την ημέρα, δεν μπορώ να μην επικοινωνήσω μαζί ίου, όχι για να ελέγξω πού είναι, αλλά για να μάθω τα νέα του. Υπάρχει ένα νοιάξιμο».

Πιστεύεις ότι θα μπορούσατε να έχετε συναντηθεί σε προηγούμενη ζωή;

«Ναι βέβαια. Ακούγεται πολύ ρομαντικό και μου αρέσει. Είπα και προηγούμενος πώς όταν τον πρωτοσυνάντησα με γοήτευσε γιατί έμοιαζε να είναι από άλλον πλανήτη. Όχι μόνο φυσιογνωμικά, αλλά και ως ενέργεια δεν είχε καμία σχέση με κανέναν άλλον άντρα που είχα γνωρίσει».

Δεν τον έχεις απομυθοποιήσει πέντε χρόνια μετά;

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην απομυθοποιήσεις τον σύντροφό σου κάποια στιγμή θα δεις τα καλά του στοιχεία, αλλά θα δεις και τα κουσούρια του. Αλλά δεν είναι κακό πράγμα π απομυθοποίηση. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον άλλο σαν τον ροκ σταρ που βλέπεις στα βιντεοκλίπ. Όταν αυτός ο άνθρωπος γίνει σχέση σου, σταματάς να νομίζεις ότι έχεις απέναντι σου τον θεό τον ίδιο και τον βλέπεις στις κανονικές του διαστάσεις. Αλλιώς δεν μπορείς να έχεις σχέση μαζί του».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved