Ιωσήφ Μαρινάκης: «Δεν υπάρχουν εντάσεις στη σχέση μας»
Showbiz

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Δεν υπάρχουν εντάσεις στη σχέση μας»

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης εξομολογήθηκε αν θέλει να κάνει παιδί και αν έχει εντάσεις στη σχέση του με την Χρύσα Καλπάκη.

Σου έχει γεννηθεί η επιθυμία να γίνεις πατέρας;

Είναι υπέροχο συναίσθημα και είναι κάτι που θέ­λουμε πολύ κι εγώ και η Χρύσα. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάμε και λέμε: “Αχ, γιατί να μην έχουμε τώρα ένα μωράκι ανάμεσα μας να το ζουλάμε!”. Μακάρι να μας δώσει ο Θεός ένα παιδί! Το περιμένουμε με μεγάλη χαρά. Βέβαια, δεν κρύβω ότι πολλές φορές σκέφτομαι ότι ένα παιδί θα αλλάξει εντελών την καθημερινότητα μας και μοιραία θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τον ανέμελο και πιο χαλαρό τρόπο ζωής μας αλλά την ίδια στιγμή λέω πως όπως ακριβώς λειτουργούμε εμείς, έτσι θα λειτουργεί και το παιδί μας».

Τσακώνεστε;

«Όχι. Δεν υπάρχουν εντάσεις στη σχέση μας. Και αν κάποια στιγμή υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα φροντίσουμε να το λύσουμε. Ακόμα δηλαδή και αν γίνει κάτι σιη διάρκεια της ημέρας όταν πέσουμε για ύπνο, θα πάρουμε αγκαλιά ο ένας τον άλλον και θα ξεχαστούν όλα».

Σε ζηλεύει;

«Όχι. Το μόνο που μπορεί να μου πει καμιά φορά, περισσότερο για να με πειράξει, είναι: “Πάλι φιλιέσαι με όλες σε αυτή τη σειρά!”. (Γελάει.) Αλλά ξέρει πολύ καλά ποια είναι η δουλειά μου και ότι τα τηλεοπτικά φίλια είναι ψεύτικα».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved