Καλομοίρα: Αυτή είναι η καθημερινότητά της
Showbiz

Καλομοίρα: Αυτή είναι η καθημερινότητά της

Η ζωή τους στην Αμερική όπως λένε και οι δύο είναι πολύ ευτυχισμένη και αρμονική.

«Ζούμε πολύ πιο απλά απ’ ό,τι μπορεί να νομίζεις. Δεν με ενδιαφέρει το shopping, είμαι γενικά πολύ μετρημένη. Η δική μου πολυτέλεια είναι μόνο τα εστιατόρια και τα ταξίδια» λέει η Καλομοίρα.

Τις καθημερινές ξυπνούν γύρω στις 6.30 – 7.00. Πριν φύγει ο Γιώργος για τη δουλειά, κάνουν μαζί γυμναστική. «Έχουμε στο σπίτι γυμναστήριο, αλλά μας αρέσει πολύ να τρέχουμε και στην ύπαιθρο» λέει με το γνωστό της νάζι. Στο σπίτι μένει πολλές ώρες μόνη, ενώ έχει και μια κοπέλα που τη βοηθά σε ό,τι έχει να κάνει με τους μικρούς Νίκο και Δημήτρη. Πρόσφατα οι γονείς τηςΚαλομοίρας πούλησαν το οικογενειακό εστιατόριο στην Αστόρια και μετακόμισαν στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να βρίσκονται κοντά της. Το σπίτι τους είναι το κλασικό American Dream: Μια μονοκατοικία, με πισίνα, κήπο και αυτοσχέδιο γηπεδάκι ποδοσφαίρου. Εκεί, εξάλλου, ξεχνιούνται με τις ώρες οι μικροί μπόμπιρες, παίζοντας με την μπάλα. «Τώρα σκεφτόμαστε να πάρουμε κι ένα μικρό σκυλάκι, για να έχουν παρέα και τα παιδιά» λέει ο Γιώργος. Εκτός από το ποδόσφαιρο, τα αγόρια έχουν γίνει και experts στο ipad, αφού το χρησιμοποιούν καλύτερα και από τους γονείς τους. Δεν τσακώνονται σχεδόν ποτέ. «Θέλω να είναι αγαπημένοι. Όταν ο ένας χτυπάει τον άλλον, τους μαλώνω κι αμέσως λέω να κάνουν αγκαλίτσα και να φιληθούν. Δεν θέλω να τους καλομάθω. Πρέπει να είναι ευγνώμονες για όλα αυτά που έχουν και πρέπει στο μέλλον να μάθουν να δουλεύουν» λέει η Καλομοίρα στο People!
Με τα παιδιά η Καλομοίρα συνεννοείται και στα ελληνικά: «Ενώ οι γονείς μου μου μιλούσαν ελληνικά, εγώ τα μάθαινα καλύτερα τα καλοκαίρια που ερχόμασταν στην Ελλάδα» παραδέχεται ο Γιώργος, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, χειρίζεται πολύ ωραία την ελληνική γλώσσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved