Τάκης Ζαχαράτος: «Ο πολιτισμός είναι εκπαίδευση, ψυχαγωγία»
Showbiz

Τάκης Ζαχαράτος: «Ο πολιτισμός είναι εκπαίδευση, ψυχαγωγία»

Αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε καλοκαιρινές περιοδείες, ο Τάκης Ζαχαράτος είναι έτοιμος να ξεκινήσει σε ένα πολύ δύσκολο, για την Ελλάδα, καλοκαίρι.

«Όπως πολύ καλά γνωρίζετε είμαι ψυχασθενής (γέλιο). Γενικά διαλέγω τις πιο τρελές κατασταθείς, αλλά πάντα μου βγαίνει σε καλό. Ελπίζω να συμβεί και φέτος. Το «I am what I am» είναι μια πολύ αγαπημένη μου παράσταση. Μια όαση σε αυτό το γκρίζο σύννεφο που ζούμε. Έχω ανάγκη, όπως φαντάζομαι και ο κόσμος, να δραπετεύσω από την καθημερινότητα, από αυτό που μας συμβαίνει. Ως χαρακτήρας αντιδρώ στη μιζέρια με δημιουργία και φωτεινότητα» τόνισε στο 7 Μέρες TV.
-Λόγω της κατάστασης έχουν ακυρωθεί πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις.
«Ο πολιτισμός είναι εκπαίδευση, ψυχαγωγία. Από την άλλη είναι θλιβερά αυτό που βιώνουμε ως χωρά και ελπίζω να καλυτερεύσει και να σταθεροποιηθείη κατάσταση. Το κακό πρέπει να σταματήσει από τη ρίζα του. Όλα αυτά τα χρόνια ζούμε με ένα σεισμό κάτω από τα πόδια μας. Θα ενημερώνεστε συνεχώς για τις πόλεις που θα επισκεφτούμε»
- Τελικά ποιος είναι ο Τάκης Ζαχαράτος;
«Δεν ξέρει ούτε αυτός (γέλιο). Είμαι σε συνεχή ερευνά. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας σας θα δώσετε παράσταση και στη Θεσσαλονίκη...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved