Θάνος Μικρούτσικος: «Αμφιταλαντεύθηκα για το αν θα έπρεπε να πραγματοποιήσω τις παραστάσεις»
Showbiz

Θάνος Μικρούτσικος: «Αμφιταλαντεύθηκα για το αν θα έπρεπε να πραγματοποιήσω τις παραστάσεις»

Λίγο πριν ο Θάνος Μικρούτσικος κατέβει στη Μικρή Επίδαυρο για τις δύο μυσταγωγικές παραστάσεις του μίλησε χωρίς να λησμονεί το δύσκολο πλαίσιο της εποχής που ζούμε.

-Εν αναμονή εξελίξεων για όλους τους Έλληνες, πώς λειτουργεί αυτή η παράσταση για το κοινό και για τον ίδιο τον Θάνο Μικρούτσικο;
«Ειλικρινά δεν ξέρω», λέει ο ίδιος στον Ελεύθερο Τύπο. «Ο πολιτικός χρόνος είναι πολύ πυκνός. Λες μια κουβέντα το πρωί και έχει ανατραπεί το βράδυ. Είναι σαν να είμαστε σε κινούμενη άμμο, κάτι που έχει άμεση αντανάκλαση και στη δουλειά μας την καλλιτεχνική στο θέατρο και στη μουσική. Αυτό το πρόγραμμα το είχα σχεδιάσει τον Φεβρουάριο, αν και έχει τον τίτλο "Η μνήμη όταν επιστρέφει εκδικείται", που μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι το σχεδίασα σήμερα. Αμφιταλαντεύθηκα για το αν θα έπρεπε να πραγματοποιήσω τις παραστάσεις, αλλά από παντού μου είπαν ότι έπρεπε να συνεχίσω και αυτό κάνω. Στο γεγονός ότι πέσαμε σε εξελίξεις που αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό καθημερινά, εκεί ο μουσικός σηκώνει τα χέρια ψηλά...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved