Καλομοίρα: «Θέλω ο άντρας να είναι ο αρχηγός της οικογένειας»
Showbiz

Καλομοίρα: «Θέλω ο άντρας να είναι ο αρχηγός της οικογένειας»

Πριν τις τελευταίες εξελίξεις (για τις οποίες στενοχωριούνται πολύ και εύχονται όλα να πάνε καλά για την Ελλάδα), περνούσε από το μυαλό της Καλομοίρα και του συζύγου της να επιστρέψουν στην Ελλάδα;

«Δύσκολα, διότι η δουλειά του Γιώργου είναι στην Ουάσινγκτον. Επιπλέον, θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με τα πρώτα τους ξαδέρφια, που είναι όλοι στην Αμερική. Εξάλλου, τόσο η δική μου οικογένεια όσο και του Γιώργου ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ. Αυτό που θέλουμε είναι κάθε χρόνο να ερχόμαστε για δύο μήνες στην Ελλάδα, να κρατάμε τις επαφές με τις ρίζες μας» τόνισε στο People.
Ο Γιώργος είναι από τους παραδοσιακούς άντρες. «Μου αρέσει που η Καλομοίρα είναι πολύ αποφασιστική στη δουλειά και ό,τι βάλει στο μυαλό της επαγγελματικά θα καταφέρει να το κάνει. Από την άλλη, χαίρομαι πολύ που περνάει χρόνο στο σπίτι με τα παιδιά, ειδικά σε αυτή την τρυφερή ηλικία. Δεν θα την πιέσω, όμως, για τίποτα» επισημαίνει κι εκείνη παίρνει θέση: «Μου αρέσει πολύ που μεγαλώνω εγώ τα παιδιά μου. Θέλω ο άντρας να είναι ο αρχηγός της οικογένειας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved