Συνεργάτης της Κορομηλά γράφει και συγκλονίζει: «Έμαθα ότι έχω καρκίνο…. Δεν θα πάω πουθενά!»
Showbiz

Συνεργάτης της Κορομηλά γράφει και συγκλονίζει: «Έμαθα ότι έχω καρκίνο…. Δεν θα πάω πουθενά!»

Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια σοβαρή ασθένεια σίγουρα χρειάζεται μεγάλη δύναμη ψυχής για να την αντιμετωπίσεις.

Και ο Caroly Vamos ένας από τους γνωστότερους χορογράφους με τεράστια καριέρα στην Ελλάδα και στην ιδιωτική τηλεόραση, χρόνια συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά, δείχνει να έχει τεράστια κότσια.
Ήταν στα μέσα Ιουνίου, όταν μπαίνοντας για μια προγραμματισμένη εγχείρηση έμαθε ότι έχει καρκίνο. Και μόλις μια μέρα μετά έχασε τη μητέρα του! Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έγραψε στο facebook του:
«Τι έχω στο μυαλό μου!!??? Χμμμ ας δούμε.... 1. Πριν από δύο εβδομάδες χρειάστηκε να κάνω μια εγχείρηση... 2 Και έμαθα ότι έχω καρκίνο....3. Μια μέρα μετά έχασα τη μητέρα μου, έτσι μια μέρα μετά την κηδεία της γύρισα στην Ελλάδα όπου όλα δείχνουν να είναι άνω κάτω για να συνεχίσω μια σειρά δυσάρεστων εξετάσεων και να πρέπει να ξεκινήσω χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Τι έχω στο μυαλό μου!!???? Τους φίλους και την οικογένειά μου. Αυτοί είναι στο μυαλό μου! Με στηρίζουν τόσο πολύ! Νιώθω ευλογημένος που τους έχω κοντά μου. Ζώντας μακριά από την οικογένειά μου, οι φίλοι μου έγιναν οικογένεια για μένα. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ. Μου δίνετε δύναμη, μου τραβάτε καμιά σφαλιάρα να συνέλθω όταν χάνω την πίστη μου. Μου υπενθυμίζετε κάθε λεπτό της ημέρας ότι η ζωή δεν σταματάει εδώ και ότι πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Η ζωή είναι ένα δώρο αλλά δεν το καταλαβαίνουμε μέχρι που κινδυνεύουμε να τη χάσουμε. Λοιπόν, απολαύστε κάθε λεπτό της. Να είστε δίκαιοι με τον εαυτό σας και με τον κόσμο γύρω σας. Φίλοι μου! Σας ευχαριστώ για όλα. Σας αγαπώ που με αγαπάτε. Και όσοι σκέφτεστε διαφορετικά.... Kiss my white Hungarian ass! Δεν θα πάω πουθενά. Είμαι εδώ και θα μείνω....»
Λίγο πριν ξεκινήσει τις απαραίτητες θεραπείες ταξίδεψε στη Μύκονο με τους φίλους του, πόσταρε μια φωτογραφία με βραχιολάκια που γράφουν Fuck Cancer και είμαστε σίγουροι πως έχει απόλυτο δίκιο. Δεν θα πάει πουθενά. Εδώ θα μείνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved