Η Σκορδά μαθαίνει σκι και προκαλεί «εγκεφαλικά»! (φωτό)
Showbiz

Η Σκορδά μαθαίνει σκι και προκαλεί «εγκεφαλικά»! (φωτό)

Στην Τήνο συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της η παρουσιάστρια με τον Γιώργο Λιάγκα και τους δύο γιους τους, τον 4χρονο Γιάννη και τον 14 μηνών Δημήτρη.

Στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας στο νησί -ανοιχτό πάντα σε φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του ζευγαριού- φιλοξενήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Τα μεσημέρια πήγαιναν για μπάνιο και το απόγευμα τον ξεναγούσαν με το αυτοκίνητό τους στα γραφικά χωριά του νησιού. Ο Δημήτρης πέρασε πολλές ώρες με τον μικρό Γιάννη -είχαν να βρεθούν αρκετό καιρό από κοντά- και με τον συνονόματό του Δημήτρη. Τα βράδια, όταν τα παιδιά κοιμούνταν, οι τρεις πρώην συνεργάτες χαλάρωναν κουβεντιάζοντας στο μπαλκόνι του σπιτιού ή παρακολουθώντας σε DVD ταινίες που είχε φέρει μαζί του ο Δημήτρης. Το πρωί της Δευτέρας, πριν από την αναχώρησή του από το νησί, παρέα με τη Φαίη και τον Γιώργο προσκύνησαν στην Παναγία της Τήνου» είπε πηγή στο περιοδικό ΟΚ!

Όσο για τη Φαίη Σκορδά, αποφάσισε στις διακοπές της να γυμναστεί και τι καλύτερο από το να μάθει σκι. Η παρουσιάστρια διατηρεί μία άψογη σιλουέτα αφού καθημερινά το χειμώνα έκανε τζόκινγκ, ενώ τώρα αποφάσισε να κάνει θαλάσσιο σκι σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του περιοδικού και να τρελάνει τους λουόμενους του νησιού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved