Αγκαλιά με τον παράνομο έρωτά του στην Μυτιλήνη
Showbiz

Αγκαλιά με τον παράνομο έρωτά του στην Μυτιλήνη

Μπορεί να έκρυβαν τον έρωτά τους, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να μείνει για πάντα... μυστικό.

Όταν είσαι γνωστό πρόσωπο της showbiz, οι παπαράτσι θα είναι πάντα... εκεί. Πάντως η ιστορία αυτού του ζευγαριού είναι «πιπεράτη».
Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου και η Οζγκέ Ακμπουλού αποτελούσαν ένα από το πιο δημοφιλή ζευγάρια στην Τουρκία και όλοι περίμεναν πώς και πώς την ημέρα που θα ένωναν τις ζωές τους. Όμως ο ηθοποιός είχε άλλα στο μυαλό του. Όλα ξεκίνησαν, όταν αιφνιδιαστικά ένα ξημέρωμα πριν από δύο μήνες περίπου, η Τουρκική τροχαία έκανε έναν έλεγχο ρουτίνας στο μεγάλου κυβισμού πολυτελές αυτοκίνητο της Τουρκάλας ηθοποιού Σινέμ Κομπάλ, μετά από μία προσπέραση που έκανε εκείνη.
Δίπλα της ήταν ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου. Κάποιος από τους αστυνομικούς έσπευσε να ειδοποιήσει αμέσως τους φωτογράφους. Όσο, λοιπόν, γινόταν ο έλεγχος απ -τους αστυνομικούς, ο φωτογραφικός φακός αιφνιδίασε το ζευγάρι και ο Κενάν προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπο του, βάζοντας το χέρι του μπροστά.
Από εκείνο το βράδυ τα Τουρκικά ΜΜΕ δεν ασχολούνται, κυριολεκτικά, με τίποτε, άλλο. Καθώς, μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί αρνούνται πεισματικά να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση γιο το τι συμβαίνει μεταξύ τους.
Και τα πειστήρια της σχέσης τους ήρθαν με τα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην Μυτιλήνη. Το ζευγάρι ήταν διαχυτικό και έδειχνε πολύ ερωτευμένο.
Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved