Joe Manganiello: « Το μόνο που μπορώ να προτείνω όταν σου αρέσει πολύ κάποια γυναίκα είναι η επίθεση
Showbiz

Joe Manganiello: « Το μόνο που μπορώ να προτείνω όταν σου αρέσει πολύ κάποια γυναίκα είναι η επίθεση

Ο Joe Manganiello αποκαλύπτει τα μυστικά της γυμναστικής του τέλειο σώμα αλλά και το πώς «έριξε» την Sofia Vergara.

-Πόσο γυμνάζεσαι καθημερινά;
«Μιάμιση ώρα, πέντε φορές την εβδομάδα, τρώω σχεδόν τα πάντα γιατί η Σοφία τρώει τα πάντα και με παρασύρει. Κάνω πάντοτε προπόνηση με βάρη το πρωί συνδυάζοντας ασκήσεις cross fit. Τρέχω επίσης καθημερινά στον διάδρομο ή έξω, όχι σε συνδυασμό μετά βάρη. Τα γεύματα αποτελούνται κυρίως από πρωτεΐνη με πολλά ασπράδια αυγών μέσα στην ημέρα. Δεν πίνω παρά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις. Ακούγεται λίγο ασκητική και βαρετή αυτή η ζωή, αλλά υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να είσαι σε φόρμα και αυτός είναι όπως έχω πει επανειλημμένα, το μέτρο. Παν μέτρον άριστον» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Υπάρχει μυστικό για το πώς κατέκτησες την καρδιά της πανέμορφης Sofia Vergara; Μπορείς να το μοιραστείς με τους Έλληνες που ονειρεύονται μια τέτοια γυναίκα;
«Μα η Sofia Vergara είναι μόνο μία και είναι δική μου. (γέλια) Πραγματικά μπορώ να μοιραστώ τα πάντα με τους φίλους Έλληνες, αλλά το πώς να κατακτήσει μια γυναίκα είναι κάτι εντελώς προσωπικό. Το μόνο που μπορώ να προτείνω όταν σου αρέσει πολύ κάποια γυναίκα είναι η επίθεση. Επίθεση μέχρι τελικής πτώσης, τίποτε άλλο! Αυτό έκανα και εγώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved