Τάσος Αρνιακός: «Η τηλεόραση για μένα στην ουσία της είναι ψεύτικη»
Showbiz

Τάσος Αρνιακός: «Η τηλεόραση για μένα στην ουσία της είναι ψεύτικη»

Υπήρχε η τηλεοπτική συνήθεια, τον καιρό να τον παρουσιάζουν καλλίγραμμες κοπέλες. Ξαφνικά, ο Τάσος Αρνιακός έκανε την ανατροπή στον ΑΝΤ1 και ανέλαβε επιτυχημένα την παρουσίαση του δελτίου καιρού. Πώς μπήκε στην τηλεόραση;

«Δεν την έκανα εγώ την ανατροπή, αλλά ο ΑΝΤ1. Όπως ο σταθμός έβαλε πρώτος στο δελτίο καιρού παρουσιάστριες τις καλλίγραμμες εστεμμένες -συνήθως- κοπέλες, έτσι όταν όλα τα ιδιωτικά κανάλια γέμισαν από κορίτσια, αποφάσισε να δοκιμάσει εμένα. Η αλήθεια είναι ότι κατά τύχη βρέθηκα στον ΑΝΤ1 παραμονές Καθαρός Δευτέρας του 2007, έλειπε ο μετεωρολόγος του σταθμού, Σπύρος Λινάρδος, και είχαν ανάγκη από έναν μετεωρολόγο. Ένας ρεπόρτερ έψαξε τον τηλεφωνικό κατάλογο και βρήκε το όνομα μου στο «Α». Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να στείλει link στο σπίτι μου, για να τους πω τον καιρό του τριημέρου. Όπως φαίνεται, είδαν σ' εμένα κάποια στοιχεία που τους άρεσαν κι έτσι ενσωματώθηκα στο δυναμικό του σταθμού» τόνισε στο Hello.
-Ήταν στόχος σας η τηλεοπτική παρουσίαση του δελτίου καιροί;
«Όχι, δεν το είχα ως κύριο στόχο στο μυαλό μου, απλώς προέκυψε. Για να είμαι ειλικρινής, όταν ήμουν 40-45 ετών είχα περάσει από οντισιόν για να παρουσιάσω το δελτίο καιρού της ΕΡΓ, «Αλλά είχα κοπεί. Φαίνεται αργότερα ωρίμασα και κρίθηκα κατάλληλος για τη θέση.»
-Φαντάζεστε τον εαυτό σας για χρόνια ακόμα στην τηλεόραση;
«Η τηλεόραση είναι κάτι περαστικό στη ζωή μου. Ξέρω καλά ότι σύντομα θα βρεθεί κάποιος άλλος που θα με αντικαταστήσει. Έτσι είναι η ζωή και η σκυτάλη πρεπει να δίδεται στους νεότερους. Από εκεί και περα, θ' αποσυρθώ για να ηρεμήσω, γιατί και που τρέχω τόσο στην ηλικία μου, πολύ είναι.»
- Τι σας αρέσει στο μέσο;
«Η προσπάθεια των τεχνικών. Αυτοί που είναι πίσω από την κάμερα κάνουν ουσιαστικά τη δουλειά στην τηλεόραση. Όλοι οι άλλοι, απλώς παίζουμε. Η τηλεόραση είναι ένα ωραίο, σχεδόν μαγικό πράγμα, αλλά για μένα στην ουσία της είναι ψεύτικη. Το δήθεν ξεκινά από το ότι όλοι είμαστε μακιγιαρισμένοι, φοράμε δανεικά ρούχα και εναλλάσσουμε στο γυαλί τα συναισθήματα μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved