Ο Τάσος Αρνιακός και οι κούκλοι γιοι του
Showbiz

Ο Τάσος Αρνιακός και οι κούκλοι γιοι του

Οι γιοι του Τάσου Αρνιακού ασχολούνται με τον αθλητισμό. Εκείνος τους εμφύσησε την αγάπη για την κολύμβηση;

«Πράγματι είναι και οι δύο πρωταθλητές στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, αλλά παράλληλα είναι και επιστήμονες. Ο Γιώργος πήρε πριν από λίγες μέρες το πτυχίο του ίου «τα οικονομικά, ενώ ο Σπύρος παρακολουθεί οικονομικές σπουδές στην ΑΣΟΕΕ. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρουν να σώσουν την Ελλάδα! (γέλια) Και οι δύο προσπαθούν να συνδυάσουν τις σπουδές με την κολύμβηση, γιατί γνωρίζουν ότι δεν αρκεί το πνεύμα, αλλά χρειάζεται ισορροπία και στο σώμα. Αυτό προσπαθούσα να τους περάσω απ' όταν ήταν μικροί μέσω του παραδείγματος μου, ότι πρέπει να είναι σύμμετρα αναπτυγμένοι και να φροντίζουν εξίσου το πνεύμα, το σώμα και την ψυχή τους.
-Ασχολείστε με τον αθλητισμό;
«Ναι, παραμένω κολυμβητής, ενώ παλαιότερα έπαιζα πόλο, τένις, αλλά και βόλεϊ. Γυμνάζομαι καθημερινά, καθώς τρέχω κάθε πρωί 3,5 χλμ. και προσπαθώ να σηκώνω και λίγα βαράκια. Φυσικά, ποτέ δεν έφτασα στο επίπεδο των γιων μου, οι οποίοι είναι στην Εθνική Ομάδα κολύμβησης. Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα ότι οι νέες γενιές είναι καλύτερες από τις προηγούμενες.»
- Η πειθαρχία που υπάρχει στον αθλητισμό σας έχει βοηθήσει;
« Βέβαια. Χρειάζεται ν' ακούς ιόν προπονητή σου και τη δύναμη της ψυχής σου, ώστε να καταφέρεις να τιθασεύσεις τη νεανική σου ορμή μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού. Κι αυτό δεν αφορά μόνο τον αθλητισμό, αλλά και τη ζωή.»
- Πώς φροντίζετε την εποχή σας;
«Η καλλιέργεια της ψυχής θέλει προσέγγιση με τις καλές τέχνες: μουσική, ζωγραφική, τραγούδι, θέατρο, κινηματογράφος, διάβασμα είναι τα στοιχεία που καλλιεργούν την ψυχή και εξελίσσουν την προσωπικότητα.»
- Θα θέλατε οι γιοι σας να μπουν στην τηλεόραση;
«Τα παιδιά μου θέλω να κάνουν αυτό που θέλουν εκείνα. Εγώ θα τα βοηθήσω να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους.»
- Ποιο είναι τα στοιχεία που προσπαθείτε να διατηρείτε ακέραια στην οικογένεια σας;

«Πρώτον και βασικότερο να είμαστε μια δεμένη ομάδα που θα καταλαβαίνει και θα υποστηρίζει ο ένας τον άλλον. Δεύτερον, πέρα από την ομαδικότητα, δεν τους έχω συμβουλεύσει ποτέ γιατί πιστεύω περισσότερο στο παράδειγμα. Τις συμβουλές τις αφήνω στη μητέρα τους, που είναι ικανότερη σ' αυτό τον τομέα. Παρόλα αυτά, τους έχω εξηγήσει ότι δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνεις, αλλά να είσαι καλός σ αυτήν κι ευτυχισμένος. Τότε μόνο θα πετύχεις.»
-Υπάρχουν στιγμές που συγκρούεστε μεταξύ σας;
«Φυσικά. Ο καθένας έχει την προσωπικότητα του και μοιραία, συγκρουόμαστε. Οι συγκρούσεις όμως δε μας απομακρύνουν, αντίθετα μας πηγαίνουν ενα βήμα παρακάτω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved