Ποιος είδε την Αδάμ και δεν την φοβήθηκε! Δείτε πώς «σφάζει» τον Λιβιεράτο
Showbiz

Ποιος είδε την Αδάμ και δεν την φοβήθηκε! Δείτε πώς «σφάζει» τον Λιβιεράτο

Ποιος είδε την Εύη Αδάμ και δεν την φοβήθηκε! Διαβάστε λίγο πιο κάτω πώς... «σφάζει» τον πρώην σύζυγό της, Λάμπη Λιβιεράτο.

-Κάνοντας τον απολογισμό σου, θεωρείς ότι ήταν λάθος αυτός ο γάμος;
«Πιστεύω ότι μου άξιζε κάτι πολύ, πολύ, πολύ καλύτερο» τόνισε στο ΟΚ.
-Πιστεύεις ότι έκανες λάθος επιλογή συντρόφου;
«Πως μία κοπέλα 24 ετών μπορεί να έχει την' εμπειρία που χρειάζεται για να κάνει μία τέτοια επιλογή ζωής; Αυτό από μόνο του νομοτελειακά είναι λάθος ούτε ώριμη μπορεί να είναι ούτε προφήτης. Ένας τζόγος είναι η ζωή. Αν κάποιος επενδύσει 100.000 ευρώ σε μία επιχείρηση, του εγγυάται κάνεις ότι θα επιτύχει; Αναλαμβάνει το ρίσκο. Διαφορετικά θα μπορούσες να βάλεις τα χρήματα αυτά στην τράπεζα και να τα βγάζεις σιγά σιγά, επιβάλλοντας capital control στον εαυτό σου. Πάντα ζούσα για τα πιστεύω μου, ακόμα κι αν χρειαζόταν να το πληρώσω ακριβά».
-Αν τότε, στα 24 σου, είχες την ωριμότητα που έχεις τώρα στα 42 σου, θα επέλεγες τον ίδιο άντρα για να γίνει ο πατέρας των παιδιών σου;
«Αισθάνομαι ότι εγώ είμαι η μητέρα και ο πατέρας των δύο παιδιών μας»
-Δεν συμμετείχε εκείνος στην ανατροφή τους;
«Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω σε αυτή την ερώτηση»
-Τι συναισθήματα έχεις πλέον για τον πρώην σύζυγο σου;
«Επόμενη ερώτηση.»
-Σε πρόσφατη συνέντευξη σου είπες ότι χρειάστηκε πολλές φορές να «βάλεις πλάτες» για την οικογένεια σου...
«Αυτό που είπα, αμέσως μετά από αυτή τη φράση, ήταν ότι τα τελευταία πέντε χρόνια στηρίζω πρακτικά, συναισθηματικά και οικονομικά αυτή την οικογένεια. Φαίνεται πως η έκφραση «έβαλα πλάτες» έκανε περισσότερη εντύπωση και ξεχάστηκαν ία υπόλοιπα. Ας το επαναλάβω λοιπόν. Εγώ αποκλειστικά στηρίζω αυτή ιτην οικογένεια, πρακτικά, συναισθηματικά και οικονομικά.»
-Δεν έχεις οικονομική βοήθεια από τον πρώην σύζυγο σου;
«Όταν βλέπουμε κάτι, πρέπει να έχουμε την οξυδέρκεια να διακρίνουμε αν είναι αυτό που φαίνεται ή αν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτό. Έτσι, άλλος μπορεί να έχει αναλάβει την ανατροφή, τις ευθύνες και τα έξοδα για το παιδιά και άλλος απλώς να λέει ότι τα έχει ανάλαβα. Το φαίνεσθαι δεν είναι πάντα αυτό που είναι, θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα Οι Milli Vanilli ήταν ένα συγκρότημα που έκανε τεράστια επιτυχία και ανακαλύψαμε ξαφνικά ότι δεν τραγουδούσαν καν αυτοί που βλέπαμε, αλλά κάποιοι άλλοι πίσω στα παρασκήνια (Γελάει.) Αυτό που έχει αξία δεν είναι τι λέμε, αλλά τι κάνουμε.»
-Τι εννοείς;
«Πίστευες τόσα χρόνια που με ξέρεις, με την αξιοπρέπεια που με διακρίνει, ότι θα έδινα μία ανατριχιαστικά λεπτομέρη απάντηση σε μία ερώτηση που αφορά κάποιες ιδιαίτερες πτυχές της οικογενειακής μου ζωής; Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι η δική μου ιστορία μοιάζει πολύ με χιλιάδες άλλες, όπου άλλος είναι αυτός που αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες και ξυπνάει μέσα στο άγχος τα βράδια για να σημειώσει σε post it δίπλα ατό κομοδίνο τα χιλιάδες που πρέπει να θυμηθεί μόνο για την επόμενη μέρα, και άλλος αυτός που λέει ότι το κάνει.»
-Είπες προηγουμένως ότι στήριξες την οικογένεια σου. Τον ίδιο τον στήριξες, όταν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα;
«Εξαρτάται πόσο έξυπνος είναι κάποιοι για να συμπεριλάβει στο μυαλό του όλο το φάσμα του τι σημαίνει στήριξη και να μην κοιτάει το δάχτυλο, ενώ εσύ του δείχνεις το δάσος. Το ότι ανέλαβα εξ ολοκλήρου την ευθύνη δύο ανήλικων παιδιών, όσο κάποιοι άλλος είχε την πολυτέλεια του χρόνου να ξεπεράσει τα προβλήματα του, θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη στήριξη που μπορούσα να προσφέρω. Βέβαια, σήμερα τα προβλήματα του παρελθόντος έχουν ξεπεραστεί και χαίρομαι γι' αυτό.»
-Είχες δηλώσει ότι οι σχέσεις σας είναι τυπικές και πολιτισμένες. Ισχύει;
«Πολιτισμένες είναι οι σχέσεις που διέπονται από ευγένεια, σεβασμό, όταν δύο ή περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με ένα κοινό ζήτημα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι "αυτά τα δύο παιδιά. Κινδυνεύοντας να γίνω μονότονη, θα επαναλάβω ότι έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου τη μέριμνα την ανατροφή αυτών των δύο κοριτσιών. Επομένως, δεν υπάρχει αφορμή για συνάντηση, εφόσον δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης.»
-Πόσο καιρό έχετε να συναντηθείτε;
«Δεν χρειάζεται.»
-Επικοινωνεί με τις κόρες σας;
«Ναι, φυσικά Κάνουν παρέα.»
-Υπάρχει περίπτωση να οδηγηθείτε στα δικαστήρια;
«Δύο άνθρωποι οδηγούνται στα δικαστήρια για να διαπιστωθεί αν ο ένας από τους δύο δεν έχει τηρήσει τη συμφωνία τους. Επομένως, αν τελικά αυτό γίνει, θα είναι επειδή κάποιος από τους δύο κατηγορεί τον άλλον απ δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Από όλα αυτά που είπαμε μέχρι τώρα, εσύ τι καταλαβαίνεις;»
-Θα ήθελα να μου το εξηγήσεις.
«Για μένα είναι ντροπή να διαφωνεί ένα πρώην ζευγάρι σχετικά με το τι πρέπει να δίνει η κάθε πλευρά στα παιδιά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved