Τα «μάζεψε»! H δημόσια συγγνώμη του Χρήστου Θηβαίου μετά την επίθεση στη δημοσιογράφο!
Showbiz

Τα «μάζεψε»! H δημόσια συγγνώμη του Χρήστου Θηβαίου μετά την επίθεση στη δημοσιογράφο!

Μετά την απαράδεχτη επίθεσή του στη δημοσιογράφο ραδιοφωνικής εκπομπής, ο Χρήστος Θηβαίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη και προσπάθησε να «μμαζέψει» τις δηλώσεις που έκανε.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης επιτέθηκε φραστικά στην δημοσιογράφο: “δεν είναι παραγωγική δουλειά να δουλεύεις στο ραδιόφωνο”. Και όταν η γυναίκα του είπε ότι έχει σπουδάσει χημικός, την προέτρεψε να ασχοληθεί με τα λιπάσματα. Η παραγωγός «δε μάσησε» και του είπε ότι στην ίδια λογική θα έπρεπε και εκείνος να εγκαταλείψει το τραγούδι.
Στη συνέχεια, ο Χρήστος Θηβαίος είπε ότι μπορεί να ζήσει την πενταμελή οικογένειά του με 15 ευρώ την ημέρα.

Τώρα λοιπόν ζητά συγγνώμη και όχι μόνο! Ο ίδιος γράφει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του:
«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία.
Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον.
Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση.
Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο.
Με εκτίμηση
Χρήστος Θηβαίος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved