Αποκάλυψη Καπετάνιου: «Η αρραβωνιαστικιά μου με κεράτωσε με γνωστό ηθοποιό»
Showbiz

Αποκάλυψη Καπετάνιου: «Η αρραβωνιαστικιά μου με κεράτωσε με γνωστό ηθοποιό»

Ο Γιάννης Καπετάνιος μιλά για την απιστία και αποκαλύπτει... πολλά

-Τι ακραίο, ποια υπερβολή έχεις κάνει για τον έρωτα;

«Έφτασα μέχρι την Αμερική. Μου άρεσε μια κοπέλα από το χωριό και είχε φύγει. Όταν έφευγε από τη Χίο, είχα πάει και τη χαιρέταγα με το μαντίλι. Μετά πήγα στην Αμερική να τη βρω, αλλά δεν έγινε τίποτα, ήταν αλλού αυτή και ξαναγύρισα πίσω κι είχα πάει και λαθραίος. Εφηβικοί έρωτες... αλλά είναι εκείνοι που δεν ξεχνιούνται ποτέ» τόνισε στο Λοιπόν.

-Ποιο είναι το χειρότερο που σου είχε συμβεί σε σχέση;

«Η αχαριστία που πήρα από μια γυναίκα που την είχα αγαπήσει, της είχα δώσει τα πάντα και στο τέλος «έφαγα» πισώπλατα τη μαχαιριά. Η γυναίκα που είχα αρραβωνιαστεί στην πενταετία αποδείχθηκε ότι ήταν άμυαλη. Αν είχα παντρευτεί αυτή... Χωρίσαμε, γιατί με «κεράτωσε».

-Σε απάτησε με κάποιον άλλο;

«Ναι, κανονικά και εν γνώσει μου. Ήρθαν και μου το είπαν οι φίλοι μου. «Πήγε» με κάποιον φίλο μου. Εκείνη ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ο όνθρωπος που με κεράτωσε είναι γνωστός ηθοποιός. Μετά δεν είχε μούτρα να με δει εκείνος»

-Πώς τον αντιμετώπισες μετά το συμβάν;

«Εκεί που ήθελα να τον σκοτώσω, μετά τον φίλησα που με απάλλαξε, αφού κατάλαβα τι κουμάσι ήταν αυτή. Με γλίτωσε τελικά αυτός»

-Είχες πολυτάραχη ερωτική ζωή, έτσι δεν είναι;

«Τι να κάνω, εγώ φταίω; Ξέρεις τι είναι να τα δίνεις όλα σε έναν άνθρωπο και τελικά να βρίσκεσαι με την αχαριστία καρφωμένη πισώπλατα;»

-Έχεις πονέσει πολύ;

«Τι να κάνω; Μπορώ να το αλλάξω; Μπορεί να είναι της μοίρας μου γραφτό. Τώρα δεν χαρίζω. Ο Ηλίας Μαροσούλης με έβγαλε «ο κερατάς». Έτσι με λέει κι εγώ κάνω πλάκα, δεν με νοιάζει, η αμαρτία πέφτει πάνω τους, εγώ την έκανα;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved