Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα, στεναχωριόμουν. Έχω κλάψει αρκετές φορές»
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα, στεναχωριόμουν. Έχω κλάψει αρκετές φορές»

Για το αν έχει φτάσει ποτέ στα άκρα αλλά και αν δέχτηκε επικρίσεις όταν ξεκίνησε να δουλεύει σαν ηθοποιός, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Σπαλιάρας. 

Έχεις φτάσει στα άκρα ατή ζωή σου; «Γενικά είμαι ακραίος και ενθουσιώδης άνθρωπος. Όταν ερωτεύομαι, είμαι παρορμητικός. Λειτουργώ πολύ περισσότερο με το ένστικτο και το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική»
Το έχεις «πληρώσει» ποτέ αυτό; «Έχει συμβεί δύο-τρεις φορές στη ζωή μου να στεναχωρηθώ πάρα πολύ και να είμαι στα πατώματα, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν νιώσει έτσι δεν έχουν ερωτευτεί κιόλας. Δεν μπορείς να ζεις μόνο το ευχάριστο κομμάτι»
Πώς ήσουν τότε; «Πολύ άσχημα ψυχολογικά. Δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα, στεναχωριόμουν. Έχω κλάψει αρκετές φορές. Το ξεπερνώ συνήθως με ένα νέο έρωτα ή μέσα από τη δουλειά, με τη βοήθεια πάντοτε του χρόνου»
Δέχτηκες επικρίσεις όταν ξεκίνησες να δουλεύεις ως ηθοποιός; «Δεν νομίζω. Δεν δέχτηκα έντονη κριτική. Τα περισσότερα σχόλια ακούστηκαν πριν βγει το σίριαλ στον αέρα παρά απ’ όταν ξεκίνησε να προβάλλεται», λέει στο Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved