Γιώργος Χειμωνέτος – Εύα Μουρτζάκη: Έτοιμοι να αποκτήσουν και άλλο παιδί!
Showbiz

Γιώργος Χειμωνέτος – Εύα Μουρτζάκη: Έτοιμοι να αποκτήσουν και άλλο παιδί!

Ο Γιώργος Χειμωνέτος και η Εύα Μουρτζάκη σε συνέντευξή τους αποκαλύπτουν πως γνωρίστηκαν και τονίζουν ότι θέλουν να αποκτήσουν και άλλο παιδί!

Είναι χαζομπαμπάς ο Γιώργος Χειμωνέτος; "Δεν ξέρω πτι σημαίνει χαζομπαμπάς. Πάντως η Αρμονία γεννήθηκε την ίδια μέρα με τον Αϊνστάιν!(Γελάει.) Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να είμαι δίπλα στο παιδί μου και στη γυναίκα μου. θα το αλλάξω, θα το ταΐσω, θα το κοιμίσω, θα το πλύνω. Ειδικά τις πρώτες μέρες που την πήραμε από το μαι¬ευτήριο και η Εύα φοβόταν λίγο, το μπάνιο το είχα αναλάβει εξ ολοκλήρου εγώ".

Θυμάστε, όταν πρωτοσυναντηθήκατε, αν καταλάβατε αμέσως ότι έχετε απέναντι σας τον άνθρωπο της ζωής σας;
Εύα: Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε σε έναclub, όπου έπαιζε μουσική. Ήταν πολύ ευγενικός και διακριτικός. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε, δεν πίστευα ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα μπορούσα να κάνω σχέση που θα εξελισσόταν σε γάμο και στη δημιουργία οικογένειας. Αλλά, όοο περνούσε ο καιρός, δενόμασταν όλο και πιο πολύ.

Γιώργος: Το ίδιο ισχύει και για μένα. Κάθε μέρα που περνούσε, η Εύα με κέρδιζε με το συμπεριφο¬ρά της γιατί είδα ότι είχα να κάνω με μία σοβαρή και μετρημένη κοπέλα Και κάθε μέρα μου αποδείκνυε ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Αυτά τα δυόμισι χρόνια που είμαστε μαζί στάθηκε δίπλα μου σε αρκετά δυσκολες δικές μου στιγμές.
θα θέλατε να αποκτήσετε δεύτερο παιδί;
Εύα: Ναι, βέβαια.
Γιώργος: θέλουμε πολύ να μεγαλώσει η οικο¬γένεια μας.

Πηγή:OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved