Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν είμαι της αρπαχτής»
Showbiz

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν είμαι της αρπαχτής»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για την προσωπική του ζωή και εξομολογήθηκε αν είναι υπέρ του γάμου.

Προσωπικά;

«Προσωπικά, δεν μου έχει “κάτσει” αυτό που ζει ο Χαμπέας (σ.σ.: Ο οικογενειάρχης που υποδύεται στη σειρά “Το Σόι Σου” του Alpha). Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια κι εγώ είμαι ένα περίεργο άτομο. Μου αρέσει το “vivere pericolosamente” (ζην επικινδύνως). Είμαι μεν πολύ σταθερός στη δουλειά μου, αλλά τρελός στη ζωή μου. Θα ήθελα μια οικογένεια, γιατί και οι μνήμες μου είναι τέτοιες, αλλά δεν μου έχει τύχει. Είμαστε πέντε παιδιά στην οικογένεια. Έχω τις μνήμες, τις μυρωδιές, το μεσημεριανό στο τραπέζι... Δυστυχώς δεν ευδοκίμησε ακόμη. Τι να κάνω δηλαδή; Απλά ελπίζω να συμβεί. Είναι μια ομορφιά αυτό».

Όταν λέτε «τρελός στη ζωή», τι εννοείτε;
«Θέλω να ζω το καθετί. Περπατώ, απολαμβάνω τη ζωή, κυκλοφορώ. Στη δουλειά μου είμαι πάρα πολύ σοβαρός, όλα είναι σε έλεγχο. Η γυναίκα που θα με ερωτευτεί θα ξέρει ότι θα στηριχτεί πάνω μου. Δεν είμαι της αρπαχτής. Είχα πάντα μακροχρόνιες σχέσεις».

Είστε αυτό που λέμε «σχεσάκιας»;
«Μου αρέσει να ζω με έναν άνθρωπο, δένομαι μαζί του. Τον αγαπάω, νοιάζομαι».

Είστε υπέρ της συγκατοίκησης πριν από το γάμο;
«Φυσικά!».

Υπέρ του γάμου είστε;
«Μου αρέσει το παραμύθι αυτό, ναι. Μου αρέσει η ζωή με τα παραμύθια της. Αν κάνω ποτέ γάμο, θέλω να έχει ρύζι, να γίνουν όλα όπως πρέπει! Τώρα να πάω να με παντρέψει ο δήμαρχος δεν μου λέει και τίποτα. Να είναι ένας καλός παπάς, να βρω κι ένα ωραίο μοναστήρι στην πατρίδα μου, να φάμε και μια γουρουνοπούλα, κατά τον Χαμπέα, να πούμε τρία τραγούδια. Να έχει το χαβαλέ του!», δήλωσε στο περιοδικό «Εγώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved