Γιώργος Κατσαρός: «Μικρός δεν ήξερα πώς ήταν το κρέας και δεν είχα ούτε γάλα να πιω»
Showbiz

Γιώργος Κατσαρός: «Μικρός δεν ήξερα πώς ήταν το κρέας και δεν είχα ούτε γάλα να πιω»

Ο Γιώργος Κατσαρός σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε.

Έχετε ζήσει μεγάλο κομμάτι της καλλιτεχνικής ιστορίας της χώρας μας. Ποιες είναι οι διαφορές των καλλιτεχνών τότε από τους σημερινούς;

«Στις δύσκολες αυτές περιόδους ήμουν μωρό, από αυτά που έχω ακούσει... Η διαφορά είναι ότι ο κόσμος τώρα έμαθε σε μία άνεση, με 2 – 3 αυτοκίνητα και σπίτια, με τα καφέ, τα μπαρ, τα εστιατόρια, τις ταβέρνες. Θυμάμαι, μικρός ότι δεν είχα να πιω γάλα, το κρέας δεν ήξερα πως ήταν για να φάω, την εποχή που ήμουν 4 χρονών, παρόλο που ο πατέρας μου στην Κέρκυρα είχε ταβέρνα. Κι όμως, δεν είχαμε να φάμε κρέας. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια».

Εκτιμήσατε τα χρήματα καλύτερα έχοντας περάσει αυτές τις δυσκολίες της ζωής, τα διαχειριστήκατε καλύτερα;

«Βέβαια, διαφορετικά. Στα παιδιά μου μιλάω διαφορετικά και πολλές φορές δεν με πιστεύουν για αυτά που τους λέω. Όταν ήρθα στην Αθήνα από την Κέρκυρα, έδωσα εξετάσεις στην Πάντειο, ήμουν φοιτητής στο Ωδείο Αθηνών, το βράδυ έπαιζα στο καμπαρέ. Το πρωί έπρεπε να μελετήσω για το ωδείο και για την Πάντειο Υπήρχε μέρα που ήταν ζήτημα να κοιμόμουν 3 ώρες,κι αν... Την Πάντειο δεν την τελείωσα, άφησα τον τελευταίο χρόνο. Ακολούθησα τη μουσική», δήλωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved