Χολίδης-Μουστάκα: Το παρασκήνιο του χωρισμού
Showbiz

Χολίδης-Μουστάκα: Το παρασκήνιο του χωρισμού

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Χριστίνα Μουστάκα και ο Χρήστος Χολίδης αποφάσισαν να... χωρίσουν. Τι ήταν αυτό που οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό;

Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Ένας χωρισμός απρόσμενος και απότομος, που έκανε πολλούς να απορούν και πολλούς να δυσπιστούν στο άκουσμα της είδησης αυτής. Ένας χωρισμός που, με κάποιον τρόπο, σχετίζεται με την πρόταση γάμου που έκανε ο Χρήστος Χολίδης πριν από λίγο καιρό στη Χριστίνα Μουστάκα...
Όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, πριν από μερικές εβδομάδες ο Χρήστος Χολίδης αποφάσισε να ζητήσει από τη Χριστίνα Μουστάκα να επισημοποιηθούν τη σχέση τους.
Έτσι, όταν πλέον, μετά από ενάμιση χρόνο πήρε την απόφαση να ζητήσει από τη Χριστίνα Μουστάκα να παντρευτούν μιας και ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιος ότι αυτό ήταν που ήθελε πραγματικά και ότι η παρουσιάστρια είναι η γυναίκα με την οποία θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.
«Θεώρησε ότι έκανε μια μεγάλη υπέρβαση και ήταν απόκτα βέβαιος ότι η απάντηση που θα έπαιρνε θα ήταν θετική και ενθουσιώδης», λέει ένας πολύ στενός φίλος του τραγουδιστή.
Όμως, ο Χρήστος Χολίδης δεν περίμενε αυτή την μεγάλη και όχι ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη, που καθόρισε και τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή. Η Χριστίνα Μουστάκα αιφνιδιάστηκε με την πρόταση. Δεν το περίμενε, αφού ήξερε και τον χαρακτήρα και το παρελθόν, αλλά και τον τρόπο σκέψης του αγαπημένου της. Το είχαν συζητήσει άλλωστε και εκείνος της είχε πει τα πάντα. Έτσι, όταν της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, η ίδια δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο.
Κάτι που φάνηκε και στην αντίδραση της. «Ενώ ήταν κάτι που και η ίδια το ήθελε πολύ, δίστασε να του απαντήσει θετικά. Φοβήθηκε ότι εκείνος ή δεν το εννοούσε απόλυτα, ή ότι το έκανε πάνω στη στιγμή για να την ευχαριστήσει. Όταν κατάλαβε ότι ο Χρήστος είχε πάρει τα πράγματα σοβαρά, ήταν μάλλον αργά» λέει ένα πολύ κοντινό πρόσωπό της.
Ο δισταγμός της Χριστίνας Μουστάκα ήταν αυτός που τελικά της κόστισε τη σχέση της με τον τραγουδιστή, όπως και η καθυστέρηση της να απαντήσει την πρόταση του. Σύμφωνα με όσα λένε όσοι ξέρουν καλά τα γεγονότα, ο Χολίδης θύμωσε και μετά από μερικές απανωτές κρούσεις, σταμάτησε να την πιέζει για μια απάντηση και απλώς απομακρύνθηκε ταχύτατα συναισθηματικά, με συνέπεια κάποια στιγμή να επέλθει και ο χωρισμός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved