Μαίρη Βιδάλη: «Η  επαγγελματική μου ζωή έκανε κακό στην προσωπική»
Showbiz

Μαίρη Βιδάλη: «Η επαγγελματική μου ζωή έκανε κακό στην προσωπική»

Η Μαίρη Βιδάλη συνδυάζει ταλέντο και ομορφιά ως ηθοποιός.

«Περνάνε τα χρόνια και ευτυχώς δεν έμεινα μόνο εκεί. Από ένα σημείο και μετά το να κολλάς στην εξωτερική εμφάνιση είναι ότι δεν έχεις τίποτα άλλο να δώσεις, πέρα από αυτό που σου χάρισε η ίδια η φύση. Ποτέ δεν θεωρούσα τον εαυτό μου ωραίο» τόνισε στο Λοιπόν.
-Πώς πήγες στα καλλιστεία τότε;
«Πήγα γιατί πιστεύω ότι όλες οι κοπέλες είναι όμορφες στα 20 του5, ακόμα και οι άσχημες. Είναι όμορφα τα νιάτα. Η εμφάνιση είναι το 50% για το ξεκίνημα, μπορεί όμως να γυρίσει μπούμερανγκ αν είναι μόνο αυτό. Το έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις αυτό. Ψάχνω κοπέλες που ξεκινήσαμε μαζί στο θέατρο, που ήταν εντυπωσιακά όμορφες, και δεν ξέρω πού βρίσκονται. Δεν είχα όπλο την ομορφιά, δεν καταλάβαινα καθόλου ότι μπορεί να αρέσω. Το ταλέντο είναι ένας συνδυασμός μυαλού και εργατικότητας. Πολύ μυαλό δεν έχω, αλλά είμαι πάρα πολύ εργατική. Αν είχα περισσότερο μυαλό, θα είχα κάνει άλλες επιλογές στη ζωή μου.
-Τι θα είχες κάνει;
«Δεν θα είχα δώσει προτεραιότητες που δεν έπρεπε σε συγκεκριμένες στιγμές. Αναφέρομαι στην προσωπική μου ζωή, η οποία ήταν πολλές φορές λάθος και έκανε κακό στην επαγγελματική. Φυσικά και η επαγγελματική μου ζωή έκανε κακό στην προσωπική. Είναι αμφίδρομα τα, πράγματα. Έβαζα την προτεραιότητα σε λάθος χρόνο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved