Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Προτιμώ να σπρώχνω τα πράγματα στα άκρα»
Showbiz

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Προτιμώ να σπρώχνω τα πράγματα στα άκρα»

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου σε συνέντευξη της εξομολογήθηκε τις τρέλες που έχει κάνει για σύντροφό της.

Έχεις κάνει τρελά πράγματα για μια σχέση;

«Κάνω μόνο τρελά πράγματα. Είχα κάποτε μια σχέση εξ αποστάσεως, εγώ ζούσα στη Νέα Υόρκη και εκείνος στο Λονδίνο. Έδωσα όλο το μισθό μου για να πάω στο Λονδίνο, να τον κατασκοπεύσω, να σιγουρευτώ ότι όλα είναι εντάξει και ότι δεν με απατά και γύρισα πίσω, χωρίς εκείνος να έχει αντιληφθεί κάτι, παριστάνοντας ότι δεν συνέβη τίποτα. Τα τελευταία χρόνια με έχουν καταστρέψει τα γραπτά μηνύματα σας πέντε το πρωί. Αυτό το λίγο πριν ξημερώσει είναι καταστροφικό. Θέλω να εκφράζομαι όπως νιώθω και δεν με νοιάζει τι θα πει ο άλλος. Το έχω πληρώσει ακριβά. Αλλά και πάλι προτιμώ να σπρώχνω τα πράγματα στα άκρα, να ολοκληρώνω έναν κύκλο -και όποιος αντέξει-, παρά να συμβιβάζομαι με ημίμετρα».

Έχεις κάνει απόπειρα αυτοκτονίας για έναν άντρα;

«Όχι. Έχω όμως αυτοκαταστροφικές τάσεις. Πίνω, καπνίζω πάρα πολύ, δείχνω τις αδυναμίες μου, εκφράζομαι ελεύθερα χωρίς να σκέφτομαι τον εγωισμό και την περηφάνια μου».

Έχεις υπάρξει αλκοολική;

«Για εμένα αλκοολικός είναι αυτός που δεν μπορεί να σταματήσει να πίνει. Εγώ είχα κόψει το αλκοόλ για οχτώ χρόνια. Στο γάμο μου δεν ήπια ούτε μία γουλιά. Δεν έχει υπάρξει στιγμή να μην μπορώ να το σταματήσω, αλλά σίγουρα κάποιες περιόδους θέλω να φτάνω τα πράγματα στα άκρα. Νομίζω πως έχω ένα μηχανισμό αυτοσυντήρησης που με σώζει πάντα στο παρά πέντε», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved