Παλαμά-Χατζηαράπογλου: Χώρισαν, αλλά παρέμειναν φίλοι
Showbiz

Παλαμά-Χατζηαράπογλου: Χώρισαν, αλλά παρέμειναν φίλοι

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της πρώην εστεμμένης Ίνας Παλαμά και του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Χατζηαράπογλου. Πρόσφατα αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης.

Η Ίνα (που πριν από μερικά χρόνια είχε στεφθεί Miss Playboy TV) και ο επιχειρηματίας έζησαν έναν φλογερό έρωτα για τρία χρόνια. Ο δεσμός τους, όμως, έκανε τον κύκλο του και απ’ ό,τι φαίνεται, πέφτουν οι οριστικοί τίτλοι τέλους. Ο έρωτας τούς... έφυγε και έμεινε μόνο η αγάπη και η αμοιβαία εκτίμηση. Δεν μεσολάβησαν hard rock σκηνικά ούτε και τρίτο πρόσωπο. Απλώς, οι δυο τους κατάλαβαν πως δεν είχαν μέλλον και προτού ξεκινήσουν τους καβγάδες, αποφάσισαν να το διαλύσουν.

Στο άκουσμα του «the end» ανάμεσα στην Ινα και τον Δημήτρη φίλοι και γνωστοί τους έμειναν στήλη άλατος. Πολυφωτογραφημένοι και γλεντζέδες, ήταν αχώριστοι. Λαβές για σχόλια δεν έδιναν σε κανέναν. Πάντως μην σας κάνει εντύπωση αν τη δείτε να «κλαμπάρει» με τον Δημήτρη Χατζηαράπογλου μιας και έχουν παραμείνει φίλοι.

πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved