Δημήτρης Σκαρμούτσος: Γάμος μετά τη γέννηση του γιου του!
Showbiz

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Γάμος μετά τη γέννηση του γιου του!

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο ∆ηµήτρης Σκαρµούτσος, καθώς, εκτός από τα επαγγελµατικά του, τα οποία παρά τις δυσκολίες πηγαίνουν πρίµα, το ενδιαφέρον του είναι στραµµένο κυρίως στα προσωπικά και συγκεκριµένα στην αγαπηµένη του σύντροφο Μαριέττα Ντάνα και στη... φουσκωµένη κοιλίτσα της!

Σύµφωνα µε τη Real, η αγαπημένη του είναι έξι µηνών έγκυος, κάτι που σηµαίνει ότι θα φέρει στον κόσµο τον καρπό του έρωτά της µε τον σεφ -που θα είναι αγόρι- τον Νοέµβριο.
Ο ίδιος ο σεφ αποφεύγει να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, αφήνει όµως να εννοηθεί πως πρώτα θέλουν να γεννηθεί µε το καλό το παιδί και ύστερα να σκεφτούν τα υπόλοιπα. Ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόµενο ενός τρίτου γάμου. «Πάντα ήµουν υπέρ του γάµου. Αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει. Άλλωστε ήδη έχω κάνει δύο γάµους. ∆εν είµαι κατά του θεσµού. Καµία σχέση». Από προηγούμενο γάμο του έχει αποκτήσει και έναν γιο ο οποίος σήμερα είναι 14 χρόνων και ζει μόνιμα στα Χανιά. Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια, παρά τις δυσκολίες, βρίσκεται σε ιδιαίτερα δηµιουργική περίοδο, καθώς πηγαινοέρχεται στη Σαντορίνη και τη Νάξο, όπου επιµελείται την κουζίνα σε δύο ξενοδοχεία. Στα τέλη Σεπτεµβρίου ετοιµάζεται για τη νέα του επιχειρηµατική κίνηση που αφορά ένα νέο εστιατόριο στην Κηφισιά, όπου εκτός από την επιµέλεια του µενού θα είναι και συνέταιρος.
Όσο για τη στάση του απέναντι στην κρίση, ο ίδιος παραδέχεται ότι τον έχει αγγίξει αφού, όπως λέει, «όλοι έχουν απώλειες στον αριθµό ατόµων που ταΐζουν καθηµερινά. Αυτό µάς έχει τσακίσει. Οποιαδήποτε καινούργια προσπάθεια κάνουµε, είναι ρίσκο. Όλο αυτό δεν σηµαίνει ότι πρέπει να τα παρατάµε και να µην πραγµατοποιούµε τα όνειρά µας. Είναι µεγάλο ρίσκο, αλλά πρέπει να προχωράς, να πηγαίνεις µπροστά», δηλώνει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved