Νάνσυ Αλεξιάδη: «Ενημερώνομαι καθημερινά για τις πολιτικές εξελίξεις »
Showbiz

Νάνσυ Αλεξιάδη: «Ενημερώνομαι καθημερινά για τις πολιτικές εξελίξεις »

Εδώ και λίγους μήνες η Νάνσυ Αλεξιάδη ερμήνευσε σε επανεκτέλεση το τραγούδι του λαϊκού τραγουδιστή Βαγγέλη Περπινιάδη με τίτλο «Ούτε τα λεφτά σου». Αλήθεια, τα λεφτά τι ρόλο παίζουν στη ζωή της; 

«Όλοι τα χρειαζόμαστε για να καλύπτουμε τις ανάγκες μας και να μπορούμε να ζούμε καλά. Στο παρελθόν οι τραγουδιστές βγάλαμε αρκετά χρήματα, ειδικά όταν τα νυχτερινά κέντρα ήταν ανοιχτά πέντε και έξι φορές την εβδομάδα. Τότε έκανα σπατάλες σε ρούχα και καλλυντικά, διότι δεν συνειδητοποιούσα πως αυτές οι αμοιβές δεν θα κρατούσαν για πάντα. Με τα μυαλά που έχω τώρα θα έκανα διαφορετική διαχείριση» τόνισε στο People.

Η Νάνσυ εξακολουθεί να μένει στην περιοχή του Ελληνικού, με τη μητέρα της και την αδελφή της, Σάντυ. Οι γονείς της έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, αλλά διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πατέρα της, από τον οποίο κληρονόμησε και τα γαλάζια μάτια της.

«Ενημερώνομαι καθημερινά για τις πολιτικές εξελίξεις, διότι νιώθω πως αυτή την εποχή διακυβεύεται το μέλλον μας. Δυστυχώς, τα πράγματα είναι πολύ ανησυχητικά και λυπάμαι πολύ που μια τόσο όμορφη χώρα, όσο η Ελλάδα, έχει φτάσει σε αυτό το σημείο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved