Julie Massino: «Δεν κοιτάζω ποτέ πίσω»
Showbiz

Julie Massino: «Δεν κοιτάζω ποτέ πίσω»

Κοιτάζοντας πίσω η Julie Massino διαπιστώνει πόσο απρόβλεπτο ήταν πως αυτό το ταξίδι της στην Ελλάδα, πριν από τριάντα χρόνια, έγινε η αφορμή για να αλλάξει χώρα μόνιμης κατοικίας. 

«Ήρθα εδώ για τρεις με τέσσερις μήνες. Μετά τους τέσσερις μήνες γνωρίστηκα με τον άντρα που έκανα και το δεύτερο γάμο μου. Έτσι ξεκίνησα και έφερνα σιγά σιγά τα πράγματα και τα έπιπλά μου από την Αμερική. Τότε νόμιζα ότι θα δημιουργούσα μια οικογένεια εδώ, αλλά μετά από δυόμισι χρόνια χωρίσαμε. Ντρεπόμουν να γυρίσω στην Αμερική μετά από ένα δεύτερο χωρισμό. Έτσι πέρασα από όλα τα μπουζούκια, η μία σεζόν διαδεχόταν την άλλη και δεν κατάλαβα πώς πέρασαν τριάντα δύο χρόνια! Αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα» τόνισε στο People.

Δεν μετανιώνει ούτε το γεγονός πως άφησε πίσω της την καριέρα της στις ΗΠΑ αλλά και μια πρόταση συνεργασίας με την ομάδα του Frank Sinatra. «Το να κοιτάζω πίσω και να σκέφτομαι τα «αν» μόνο πικρία μπορεί να μου προσφέρει. Δεν κοιτάζω ποτέ πίσω. Προσωπικά γνώριζα μόνο την ομάδα του Sinatra, όχι τον ίδιο, αν και μία φορά βρέθηκα στο σπίτι του στα πλαίσια μιας συνάντησης με την ομάδα του, με την οποία ήμουν έτοιμη να υπογράψω συμβόλαιο συνεργασίας, κάτι που πάγωσε ο μάνατζέρ μου, γιατί φοβόταν πως δεν θα μπορούσα ψυχολογικά να αντεπεξέλθω στους ρυθμούς μιας τέτοιας ζωής. Πριν οκτώ χρόνια έμαθα ότι δεν έδωσε ποτέ το συμβόλαιό μου για να κλείσει η τελική συμφωνία. Τότε δεν ήξερα τι έγινε, απλά μια μέρα σταμάτησε η ομάδα του Sinatra να έρχεται να με βλέπει εκεί που τραγουδούσα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved