Julie Massino: «Οι περισσότερες σχέσεις που είχα δεν ήθελαν παιδί»
Showbiz

Julie Massino: «Οι περισσότερες σχέσεις που είχα δεν ήθελαν παιδί»

Η Julie Massino προσπάθησε πολύ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει ένα παιδάκι. Και στις σχέσεις της δεν στάθηκε επίσης τυχερή. 

«Μου λείπει ένα παιδί. Ευτυχώς, όμως, έχω τόσους πολλούς μαθητές και μου δίνουν τόση αγάπη, έχω πέντε ανίψια και τρία βαφτιστήρια και εν μέρει μου καλύπτουν το κενό. Σύντροφο ήθελα πολύ να έχω, αν και τελευταία μου αρέσει που είμαι ελεύθερη. Βέβαια, αν έρθει κάτι, θα έρθει, δεν σχεδιάζω τίποτα ποτέ! Έκανες προσπάθειες για ένα μωρό, αλλά απέτυχαν» τόνισε στο People

-Γιατί δεν υιοθέτησες;

«Γιατί ήθελα το παιδί να έχει και μπαμπά και μαμά. Οι περισσότερες σχέσεις που είχα δεν ήθελαν παιδί. Μόνη μου δεν μπορούσα να το κάνω, γιατί θα έπρεπε να δουλεύω κιόλας. Όταν χώρισα, ξεκίνησα τις διαδικασίες με ένα δικηγόρο για να υιοθετήσω ένα μωρό, αλλά το σταμάτησα γιατί φοβήθηκα λόγω της υγείας μου. Δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω μόνη μου και δεν ήθελα να το μεγαλώσει μια νταντά, ούτε οικονομικά είχα τέτοια άνεση. Επίσης, δεν ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδάκι απλά από εγωισμό. Ήθελα να γίνει με το σωστό τρόπο και να μεγαλώσει οε μια αγαπημένη οικογένεια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved