Η εξομολόγηση της Massino: «Στα 20 διαγνώστηκα με πρώτο στάδιο καρκίνου στον τράχηλο »
Showbiz

Η εξομολόγηση της Massino: «Στα 20 διαγνώστηκα με πρώτο στάδιο καρκίνου στον τράχηλο »

Η Julie Massino έχει περάσει πολλά στην ζωή της σε ότι έχει να κάνει με την υγεία της, ωστόσο το χαμόγελο δεν έφυγε ποτέ από τα χείλη της. 

-Πώς καταφέρνεις και είσαι πάντα τόσα αισιόδοξη;

«Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή! Όταν ξυπνάω το πρωί, όσο κουρασμένη κι αν είμαι, ανοίγω τις κουρτίνες και βλέπω τα δέντρα, τα λουλούδια, εισπνέω τον αέρα και νιώθω καλά, πολύ τυχερή και ευλογημένη που έφτασα μέχρι εδώ. Με όλα αυτά που πέρασα και παρά τις δυσκολίες είμαι καλύτερα από ποτέ. Όταν ακόμη ήμουν 20 χρόνων, διαγνώστηκα με πρώτο στάδιο καρκίνου στον τράχηλο. Ο πόνος ήταν φρικτός, σε σημείο που ήθελα δύο νοσοκόμες να με κρατούν για να κάνω λέιζερ — επίσης ήμουν από τους πρώτους που έκαναν θεραπεία λέιζερ τότε. Δεν προχώρησα σε χημειοθεραπεία, όμως νια δεκαπέντε χρόνια, κάθε τρεις ή έξι μήνες, έκανα εξετάσεις. Μετά ακολούθησαν κι άλλα πολλά. Εχω κάνει τρεις φορές επέμβαση στο στήθος νια κύστες, που αρχικά νόμιζαν πως είναι καρκίνος, είχα προβλήματα με το έντερο και την κοιλιά μου. Είχα πρόβλημα στην αριστερή ωοθήκη, είχα πρό-βλημα στις σάλπιγγες, είχα μια μεγάλη κύστη στη μήτρα και έκανα επέμβαση σκωληκοειδίτιδας. Μετά είχα προβλήματα με το θυρεοειδή μου, που επηρέασε και το διαβήτη. Μεγάλη ταλαιπωρία! Αλλά είμαι τυχερή, γιατί δεν βίωσα τον καρκίνο στο μέγιστο βαθμό. Μακάρι να μη μου τύχει στο μέλλον!» τόνισε στο People

- Όταν βρέθηκες αντιμέτωπη με τον καρκίνο, φοβήθηκες για τη ζωή σου;

«Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα σε σχέση με αυτό, διότι ήταν σαράντα χρόνια πριν. Θυμάμαι, όμως, ότι δεν ήθελα να το μάθουν οι γονείς μου. Πήγα νια την εγχείρηση μόνη μου, χωρίς να τους το πω, και προχώρησα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved