Νέλλη Γκίνη: «Ήμασταν φτωχοί. Έπρεπε να ξεκουράσω τους γονείς μου…»
Showbiz

Νέλλη Γκίνη: «Ήμασταν φτωχοί. Έπρεπε να ξεκουράσω τους γονείς μου…»

H Νέλλη Γκίνη σπούδασε στη δραματική σχολή του σπουδαίου Κώστα Μιχαηλίδη.

«Να σου εκμυστηρευτώ κάτι; Είχα έναν συγγενή -ας μη πούμε ποιον- που ήταν στην Αστυνομία. Τον παρακάλεσα να με γράψει μεγαλύτερη, για να μπορέσω να ακολουθήσω το Greek Drama Company του Μιχαηλίδη σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούσε να με πάρει αλλιώς. Τόση ήταν λαχτάρα μου για το θέατρο που έφτασα να κάνω και πλαστογραφία!

Εκείνο το καλοκαίρι ήταν μαγικό! Τραγωδία και όλος ο κόσμος να ανοίγεται μπροστά μου. Κάποτε με μάλωσε ο δάσκαλός μου. Η ζωή μου άρχισε να είναι σχολείο, γύρισμα, σχολή, θέατρο, τραγούδι. Και έτσι πήγα για χρόνια, αντικαθιστώντας το σχολείο με τα γυρίσματα για την τηλεόραση.

Ήμασταν φτωχοί. Έπρεπε να ξεκουράσω τους γονείς μου. Να βοηθήσω τα αδέλφια μου. Να σταθούμε όλοι στα πόδια μας. Και δεν μετανιώνω ποτέ! Ο σπουδαίος μου δάσκαλος με επέκρινε. «Ντροπή! Αντί να μελετάς και να αφοσιώνεσαι στο δράμα, εσύ σπαταλιέσαι στο σινεμά». Με έπιασε το παράπονο! «Η μελέτη και το δράμα δεν θα βάλουν φαΐ στο τραπέζι της οικογένειάς μου, όμως» του αντιμίλησα!» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

-Μετάνιωσες δηλαδή;

«Μετάνιωσα για τους μεγάλους ρόλους που δεν έπαιξα, ναι. Που για το μεροκάματο μείνανε αυτοί πίσω μου.»

-Μα, έπειτα από τόσο μεγάλη καριέρα; Από τη «Γειτονιά» του Πρετεντέρη, που για πέντε χρόνια όπου πέρναγες σταμάταγε η κυκλοφορία, απ’ τις πίστες με τα μεγάλα ονόματα, λες πως έχεις, εσύ, απωθημένα;

«Δεν έκανα αυτά που ονειρευόμουν. Δεν έπαιξα τους ρόλους που από παιδί έλεγα πως θα παίξω. Αυτοί θα μου έμεναν και στην ψυχή και στις καρδιές του κοινού.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved