Ισμήνη Νταφοπούλου: «Ένιωθα κι εγώ αυτό το αναίτιο αίσθημα ανωτερότητας»
Showbiz

Ισμήνη Νταφοπούλου: «Ένιωθα κι εγώ αυτό το αναίτιο αίσθημα ανωτερότητας»

Πόσο η έντονη προβολή και το γκλάμουρ το οποίο καλύπτει σαν μαγικός μανδύας όλες τις παραφωνίες αυτής της τρυφηλής βιομηχανίας μπορούν να θρέψουν το «εγώ» των ατόμων που απασχολούνται στα πολυάριθμα πλοκάμια της;

«Προσπαθώ να απέχω από ψωνισμένες συμπεριφορές οι οποίες, όντως, δεν είναι δυσεύρετες. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ όταν πρωτομπήκα στον χώρο και ξαφνικά άρχισα να δουλεύω αρκετά πήγα κάπως -ας πούμε- να την ψωνίσω» τόνισε στο πρόσωπο του www.femall.gr και συνεργάτιδα του www.queen.gr στο Πρώτο Θέμα.

«Όταν αρχίζεις να κάνεις φωτογραφήσεις για επώνυμα brands και διάφοροι άνθρωποι του χώρου σε αποθεώνουν και αντιλαμβάνεσαι ότι κάνεις κάτι το οποίο αποτελεί όνειρο για κάποιες άλλες κοπέλες στις οποίες απλώς δεν δόθηκε η ευκαιρία να το κάνουν, νιώθεις πολύ σημαντικός. Αλλά στο τέλος όλο αυτό είναι μια φούσκα, ένα τίποτα. Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο που ασχολούμουν με το μόντελινγκ συνειδητοποίησα ότι είναι απλώς ένα επάγγελμα και μάλιστα εφήμερο και δεν σε κάνει κάτι παραπάνω από τον διπλανό σου. Ένιωθα κι εγώ αυτό το αναίτιο αίσθημα ανωτερότητας. Χωρίς τελικά να υπάρχει λόγος.

Αυτή η ζάλη της έπαρσης διήρκεσε περίπου έναν μήνα στην περίπτωσή μου. Έβλεπα όμως και αναγνώριζα τις λάθος συμπεριφορές γύρω μου. Τρόμαξα, δεν ήθελα να καταντήσω έτσι. Ευτυχώς, το κατάλαβα νωρίς και μαζεύτηκα. Σε αυτό φυσικά παίζει ρόλο και ο τρόπος με τον οποίο έχεις μεγαλώσει, η αγωγή που έχεις λάβει από την οικογένειά σου», τονίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved