Μαρίνα Ασλάνογλου: «Είναι σπουδαίος θεατράνθρωπος ο Γιάννης Βόγλης»
Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Είναι σπουδαίος θεατράνθρωπος ο Γιάννης Βόγλης»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου σε συνέντευξή της μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιάννη Βόγλη στην παράσταση «Ηλέκτρα».

Η δικιά σου «Ηλέκτρα» τι διαφορετικό διαθέτει;

«Η Eυρυπίδεια «Ηλέκτρα» μου χαρακτηρίζεται από το μίσος και το πάθος για εκδίκηση. Αυτά την χαρακτηρίζουν. Ζει, αναπνέει θέλοντας να δει αίμα. Έχει και κάποιες πιο ανθρώπινες στιγμές, στην αναγνώριση με τον αδερφό της. Όπως και με το Παιδαγωγό, Γιάννη Βόγλη, είναι πιο γήινη. Παρόλα αυτά, μια ψυχαναγκαστική εμμονή, μια μανία, την χαρακτηρίζει».

Στη παράσταση πρωταγωνιστείς δίπλα στο Γιάννη Βόγλη. Πρέπει να είναι και λίγο…ψαρωτικό να παίζεις με ένα τέτοιο θεατρικό “μύθο”!

«Ακριβώς! Είναι σπουδαίος θεατράνθρωπος που με βοήθησε, με συμβούλεψε πώς να ερμηνεύσω. Στη σχολή, Γιώργο, δεν ασχολούμασταν ιδιαίτερα με τη τραγωδία. Και έχοντας δίπλα μου και άλλους εξαίρετους συναδέλφους, όπως ο Θοδωρής Κατσαφάδος- που έχει παίξει σε 11 τραγωδίες, η Μαρίνα Ψάλτη που προστέθηκε στη παρέα μας, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Άγγελος Μπούρας, ο Γιώργος Ψυχογιός και ένας ταλαντούχος γυναικείος Χορός που γεμίζει τη σκηνή, χαίρομαι για το τρόπο που δουλεύω στο θεατρικό είδος της αρχαίας τραγωδίας», δήλωσε στο «outnow».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved