Καινούργιου-Σταθοκωστόπουλος: Βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους! Το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση
Showbiz

Καινούργιου-Σταθοκωστόπουλος: Βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους! Το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση

Μία πολύ σημαντική απόφαση για την προσωπική της ζωή πήρε η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον άντρα της ζωής της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Οι δυο τους αποφάσισαν να µετακοµίσουν σε ένα διαµέρισµα όπου θα στεγάσουν τον έρωτά τους. Έπειτα από δύο χρόνια ευτυχισµένης σχέσης, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηµατίας κέντρων εστίασης βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους για να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή. Μέχρι πρότινος µοιράζονταν την καθηµερινότητά τους στο διαµέρισµα εκείνου το οποίο βρίσκεται στα σύνορα Γλυφάδας-Βούλας, όµως εδώ και καιρό είχαν αποφασίσει πως δεν µπορούν να ζουν πλέον εκεί, καθώς λόγω έλλειψης χώρου δεν εξυπηρετούσε τις ανάγκες του ζευγαριού. Έτσι, αποφάσισαν να αναζητήσουν το σπίτι στο οποίο θα στέγαζαν τον µεγάλο τους έρωτα. Ο χώρος αυτός βρέθηκε και στις αρχές φθινοπώρου µετακοµίζουν στο νέο τους διαµέρισµα που βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο διαµέρισµα, άνετο και φωτεινό, µε θέα τη θάλασσα, δηλαδή όπως ακριβώς το είχαν ονειρευτεί. «Βρήκαν το νέο τους σπίτι, ένα διαµέρισµα στο οποίο πρόκειται να µείνουν µαζί. Είναι πολύ ευτυχισµένοι για το νέο κοινό τους ξεκίνηµα και απολαµβάνουν µαζί όλη τη διαδικασία της προετοιµασίας που χρειάζεται ένα καινούργιο σπίτι», λέει στη Real άνθρωπος από το στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.
Οι δυο τους απευθύνθηκαν σε ένα από τα πιο γνωστά µεσιτικά γραφεία των νοτίων προαστίων, προκειµένου να βρουν αυτό ακριβώς που έψαχναν. Άλλωστε τώρα ήταν αδύνατον να ψάξουν µόνοι τους, καθώς προτεραιότητά τους ήταν να αφιερώσουν χρόνο στην προσωπική τους ξεκούραση και χαλάρωση, γι’ αυτό και βρέθηκαν για λίγες ημέρες στη Μύκονο. Όσο για τα σχέδια γάµου που κάποιοι επιµένουν πως το ζευγάρι κάνει αυτόν τον καιρό, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού δείχνουν να έχουν άλλες προτεραιότητες για το άµεσο µέλλον. Μπορεί η απόφασή τους να βρουν το σπίτι των ονείρων τους να είναι µία σηµαντική εξέλιξη στη σχέση τους που τους φέρνει ακόµα πιο κοντά στον γάµο, όµως δεν σκοπεύουν να παντρευτούν σύντοµα. Είναι γεγονός πως επιθυµούν κάποια στιγµή να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και κάνουν κοινά σχέδια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved