Τζωρτζίνα Λιώση: «Οι εμπειρίες είναι πλούτος»
Showbiz

Τζωρτζίνα Λιώση: «Οι εμπειρίες είναι πλούτος»

Η Τζωρτζίνα Λιώση αποφάσισε να γίνει… ηθοποιός αντί να γίνει εγκληματολόγος. Είναι δύο τόσο διαφορετικοί επαγγελματικοί στόχοι.

«Ολα άρχισαν από το σχολείο και συγκεκριμένα από την τρίτη γυμνασίου, όπου ξεκίνησα να παρατηρώ με μανία τους ανθρώπους. Έβρισκα μαγικό όλο αυτό το ουσιαστικό παιχνίδι της εξερεύνησης όσων βρίσκονταν δίπλα μου, όπως επίσης από μικρή μου άρεσε να ακούω τους άλλους να μιλούν» τόνισε στο TV Έθνος.

-Και έτσι αποφάσισες να γίνεις εγκληματολόγος;

«Αρχικά ψυχολόγος και στη συνέχεια ακολούθησα κάποια μαθήματα εγκληματολογίας που με εντυπωσίασαν και τελικά με κέρδισαν. Ετσι, πήγα στην Ιταλία, στη Ρώμη, όπου και έκανα τις συγκεκριμένες σπουδές.»

-Δύσκολο εγχείρημα;»

«Ατελείωτες ώρες διάβασμα, άγχος, πίεση, αλλά και πολλές ωραίες στιγμές.»

-Δύσκολη ήταν και η απόφαση να αφήσεις εδώ μαμά, μπαμπά, αδελφή και να φύγεις στο εξωτερικό για σπουδές;

«Η απόφαση να πάω στην Ιταλία δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα, γιατί πριν πάω στη Ρώμη για το χατίρι της εγκληματολογίας, την προηγούμενη χρονιά και ενώ ήμουν κι ακόμα πιο μικρή, βρέθηκα στην Τουρκία.»

-Σου αρέσει να βολτάρεις στον κόσμο;

«Λατρεύω να βολτάρω στον κόσμο, όπως λατρεύω και τις προκλήσεις. Στην Τουρκία βρέθηκα για το χατίρι μιας τηλεοπτικής σειράς.»

-Είσαι δηλαδή ένα τολμηρό, ατρόμητο κορίτσι;

«Ισως να είμαι λιγάκι τολμηρή (γέλια). Απλώς, υπάρχουν φορές που το ένστικτό μου είναι τόσο έντονο που, παρά το γεγονός ότι προσπαθώ να ζυγίζω τα πράγματα, στο τέλος βλέπω πως δεν έχω άλλη επιλογή από το τι λέει η καρδιά μου και όπου με βγάλει.»

-Το ένστικτό σου ακολούθησες και έκανες μέχρι και πασαρέλα; Εχεις συμμετάσχει σε ένα επετειακό fashion show της εταιρείας Bulgari, όπως επίσης και σε πλήθος διαφημιστικών.

«Με τη μόδα είχα ένα απλό φλερτ. Είπα γιατί να μην το κάνω κι αυτό; Aλλωστε, μ' αρέσουν οι βουτιές στα άγνωστα νερά και θαρρώ πως καλό είναι σε αυτήν τη ζωή όλοι μας να εξερευνούμε τα πάντα. Οι εμπειρίες είναι πλούτος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved