Έλενα Παπαρίζου: Διακοπές στην Αίγινα πριν ανέβει στη σκηνή
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Διακοπές στην Αίγινα πριν ανέβει στη σκηνή

Και ενώ οι φήμες και τα σενάρια οργιάζουν πως η Έλενα Παπαρίζου παντρεύτηκε κρυφά στη Σουηδία τον εκλεκτό της καρδιάς της Ανδρέα Καψάλη, η ίδια ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην άλλη πατρίδα της, την Ελλάδα όπου θέλει να περάσει μοναδικές διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του καλού της, την Αίγινα.

Η τραγουδίστρια είναι έτοιµη για την επιστροφή της στην Ελλάδα μετά από δυόµισι µήνες παραμονής της στη Σουηδία. Μόλις ολοκληρώσει την περιοδεία της για το promo των δύο singles που κυκλοφόρησε λίγο πριν από το Πάσχα, έχει προγραµµατίσει, σύμφωνα με τη real, να κάνει ένα break προκειµένου να ανασυγκροτηθεί. Μαζί µε τον αγαπηµένο της Ανδρέα Καψάλη θα βρεθούν στην Αίγινα, τόπο καταγωγής του συντρόφου της, για λίγες ηµέρες προκειµένου να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.
Το ζευγάρι, σύµφωνα µε πληροφορίες, αναµένεται να έρθει στην Ελλάδα µετά τις 15 Αυγούστου ώστε µέχρι τις 25 του µήνα η Έλενα να είναι ξεκούραστη και ανανεωµένη για να ξεκινήσει πρόβες για το µιούζικαλ στο οποίο θα πρωταγωνιστεί. Η αγαπηµένη τραγουδίστρια έχει κλείσει και θα είναι στο καστ του Nine το οποίο σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας. Πρόκειται για µια υπερπαραγωγή η οποία θα ανέβει στα τέλη Οκτωβρίου στο Pantheon µε 25 λαµπερούς πρωταγωνιστές. Από τη στιγµή που της έγινε η συγκεκριµένη πρόταση, η Έλενα ενθουσιάστηκε και µάλιστα εξοµολογήθηκε στο πολύ στενό φιλικό της περιβάλλον πως ήταν όνειρό της κάποια στιγµή να παίξει σε µιούζικαλ. Έτσι, λοιπόν, η διεθνούς φήµης τραγουδίστρια επιστρέφει στην Ελλάδα, όχι για λίγο αλλά για να µείνει όλο τον χειµώνα.

Ευτυχισµένη στο πλευρό του Ανδρέα, η Ελενα µοιάζει να έχει βρει στο πρόσωπό του τον ιδανικό σύντροφο. Όλο το διάστηµα που βρίσκεται στη Σουηδία, λόγω επαγγελµατικών υποχρεώσεων και της περιοδείας που είχε προγραµµατίσει για το promo των νέων της singles «Οι Άγγελοι κλαίνε» και Love Till It’s over, µαζί της βρισκόταν και ο αγαπηµένος της. Ο επιχειρηματίας, θέλοντας να είναι κοντά της, τις τελευταίες δύο εβδοµάδες την ακολουθούσε στο tour που έκανε στη Σουηδία. Το ζευγάρι µένει στο πατρικό της Έλενας που βρίσκεται στην περιοχή Έγκριτε στο Γκέτεµποργκ της Σουηδίας, εκεί όπου µεγάλωσε η Ελληνίδα τραγουδίστρια. Μάλιστα η γνωριµία του συντρόφου της µε όλη της την οικογένεια, τη µητέρα της Φρόσω, καθώς και τα αδέρφια της Ντίνο και Ρίτα έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Κάποιοι υποστηρίζουν πως το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί μυστικά στη Σουηδία. Πάντως τόσο εκείνη όσο και ο αγαπηµένος της Ανδρέας αυτά τα τέσσερα χρόνια που είναι µαζί διατηρούν χαµηλούς τόνους και αποφεύγουν να µιλάνε για θέματα που αφορούν την προσωπική τους ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved