Γιάννης Κακλέας: «Έχουν γράψει για εµένα... τέρατα»
Showbiz

Γιάννης Κακλέας: «Έχουν γράψει για εµένα... τέρατα»

Για όσα του έχουν... σούρει μιντιακά, για τις προηγούμενες επιτυχημένες δουλειές του αλλά και για τον Σάκη Ρουβά ως Διόνυσο μιλάει ο Γιάννης Κακλέας...

Τον «Ματωµένο γάµο» τον χτύπησαν. Σε χάλασε;

«∆εν είναι η πρώτη φορά. Έχουν γράψει για εµένα... τέρατα. Τα διαβάζω και διασκεδάζω αφάνταστα. Λαµβάνω σοβαρά υπόψη µόνο τους ανθρώπους που εκτιµώ».

Αυτό από το «Κουρδιστό πορτοκάλι» στις «Καµπάνες» της Άννας Βίσση έχει µια τρέλα...

«Ναι, έχει. Αλλά έχει και ενδιαφέρον. Το ένα έργο είναι δυστοπικό δράµα και το άλλο είναι µια ροκ όπερα µε θέµα τη βία. Και τα δύο έχουν το ενδιαφέρον τους. Για εµένα σηµασία έχει πόσο σοβαρά αντιµετωπίζει κανείς τα έργα, πόσο βαθιά ψάχνεις την ουσία. Και µια και ανέφερες τη Βίσση, θέλω να σου πω ότι είναι µια εξαιρετική συνεργάτις, µια σπουδαία τραγουδίστρια και, όπως εξελίχθηκε, µια πολύ καλή ηθοποιός».

Τραγουδιστές που παίζουν. Σάκης - αρχαίο δράµα και βραβείο. Σε χάλασε;

«∆εν εκτιµώ τα βραβεία. Είδα την παράσταση στην Κέρκυρα, δεν ήταν κακός - το αντίθετο µάλιστα. ∆ούλεψε πολύ και ήταν εντυπωσιακός ∆ιόνυσος, άσχετα αν εγώ δεν θα έβλεπα έτσι τον ∆ιόνυσο. Όλα τα άλλα ανήκουν στον χώρο της υστερίας και δεν µε αφορούν».

Τι θα αλλάξει στο νέο ανέβασµα στο «Κουρδιστό πορτοκάλι» που θα δούµε στο θέατρο «Κιβωτός»;

«Ο τρόπος, όχι η παράσταση. Ο θίασος µε Άλεξ τον Άρη Σερβετάλη ήταν διαφορετικός, πιο σωµατικός, ενώ ο θίασος µε Άλεξ τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη είναι πιο ρεαλιστικός. Ελπίζω ότι και αυτή η εκδοχή θα έχει δύναµη».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved