Μαζί στη σκηνή, μαζί και στη ζωή!
Showbiz

Μαζί στη σκηνή, μαζί και στη ζωή!

Κατάφεραν να κρατήσουν τον έρωτά τους μυστικό για αρκετό καιρό. Όχι όμως πια...

Ο λόγος για την βραβευµένη ηθοποιό Μαρία Πρωτόπαππα, που «συστήθηκε» στο πλατύ κοινό από τις σειρές «Νησί» και «10» που είναι ζευγάρι από τον περασµένο χειµώνα µε τον ανερχόµενο συνάδελφό της Γιώργο Παπανδρέου. Οι δυο τους έπαιζαν µαζί στην παράσταση «Ο κύκλος µε την κιµωλία», η οποία πρόκειται να επαναληφθεί το φθινόπωρο στο θέατρο «Παλλάς», σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Όπως λένε άνθρωποι του στενού φιλικού τους κύκλου, ήρθαν κοντά στις πρόβες της εν λόγω δουλειάς και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι, χωρίς όµως να αφήσουν να διαρρεύσει αυτό στον θίασο και κυρίως προς τον Τύπο.
Έφταναν µέχρι το θέατρο της οδού Βουκουρεστίου µε τη µηχανή του, αλλά δεν περνούσαν μαζί την είσοδο για να µη δίνουν δικαιώµατα. Κι όταν έβγαιναν µαζί µε τον θίασο φρόντιζαν να κρατούν... αποστάσεις ασφαλείας, φοβούµενοι µην προδοθεί το µικρό τους µυστικό. Έκτοτε είναι αχώριστοι πολλοί τους θέλουν να µένουν µαζί, εκτός από τον καιρό που χωρίζονται λόγω των επαγγελµατικών τους υποχρεώσεων, όπως τώρα που η Μαρία Πρωτόπαππα πρωταγωνιστεί στην τραγωδία «Αίας» του Σοφοκλή µε την οποία «ταξιδεύει» ανά την Ελλάδα.
Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως είναι πολύ ταιριαστοί και απολαµβάνουν τον µεγάλο έρωτά τους που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δυνατός... Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά τους, σύμφωνα με τη real, εκείνη τον χειµώνα έπαιξε αρχικά στον «Αγαπητικό της βοσκοπούλας» και τον «Κύκλο µε την κιµωλία» και στη συνέχεια στον «Αίαντα», ενώ εκείνος έπαιξε απ’ τα «Παράνοµα φιλιά-κόκκινα φανάρια» του Νίκου Μαστοράκη, που είδαµε στο ∆ηµοτικό Θέατρο Πειραιά, στον «Κύκλο µε την κιµωλία», µε τον οποίο θα ανέβει ξανά στη σκηνή µαζί µε την αγαπηµένη του το φθινόπωρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved