Caroly Vamos: Η σχέση του με τον Φωκά Ευαγγελινό και η παρεξήγηση
Showbiz

Caroly Vamos: Η σχέση του με τον Φωκά Ευαγγελινό και η παρεξήγηση

Στο πρώτο «DWTS», o Caroly Vamos δηλώνει για την παρουσία του Φωκά Ευαγγελινού στην επιτροπή “πώς θα κρίνει και θα βαθμολογεί, ενώ δεν ξέρει λάτιν χορούς».

«Ο καθένας μπορεί να γίνει χορογράφος. Με τα χρόνια ενδεχομένως να αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται. Αλλά δεν θέλω να το συζητάω»
Νόμιζα ότι ήσασταν φίλοι με τον Φωκά! «Μα ήμασταν! Και μάλιστα κολλητοί. Είχε γίνει παρεξήγηση μεταξύ μας όταν αλλάξαμε θέσεις στο «Μπράβο». Εκείνος αποχώρησε. Μου έκαναν κατευθείαν πρόταση. Είχα μόνο μία εβδομάδα να αλλάξω μπαλέτο, να ετοιμάσω χορογραφίες και να βγω στην εκπομπή. Δεν ξέρεις νια τι τρέξιμο και τι άγχος μιλάμε»
Ο Φωκάς ενοχλήθηκε που πήρες τη θέση του; «Με τον Φωκά ήμασταν χορευτές. Βγαίναμε έξω για καφέ, κάναμε παρέα. Ξαφνικά έγινε χορογράφος και εμένα δεν με κάλεσε ποτέ να δουλέψω μαζί του. Κάποια χρόνια μετά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «Χρειάζομαι άλλον ένα χορευτή για το "Μπράβο". Θα έρθεις;» Πάντα, σε όλες τις δουλειές, κάθε χορευτής βοηθά λίγο το χορογράφο. Όταν όμως ο χορευτής φτιάχνει τις χορογραφίες αυτό είναι άλλο. Εγώ τότε ασχολούμουν και με το τραγούδι. Το είχα σπουδάσει άλλωστε. Είπα στον Φωκά ότι ήθελα να παρουσιάσω ένα τραγούδι και να φτιάξω και τη χορογραφία. «Εάν συμφωνεί η Ρούλα και ο Sartini καν’το», μου απάντησε. Τελικά το έκανα. Έπειτα από αυτό... κενό!», λέει στο Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved