Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Μπήκα στις απίστευτες ουρές µε τόσους αγχωµένους»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Μπήκα στις απίστευτες ουρές µε τόσους αγχωµένους»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βίωσε, όπως κάθε μέσος Έλληνας, την αγριότητα, τον φόβο και την αβεβαιότητα που έσπειραν τα capital controls όταν πρωτοεφαρμόστηκαν στη χώρα μας.

Ο ηθοποιός όμως, λόγω αυτής της εξέλιξης είχε και μία σημαντική απώλεια και συγκεκριμένα το γεγονός ότι η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, το «Άντρες έτοιμοι για όλα» δεν έφυγε ποτέ για περιοδεία όπως είχε προγραμματιστεί. «Όλο αυτό το «σκηνικό» που ζούµε είναι έτσι κι αλλιώς τροµακτικό» δήλωσε στη real ο ίδιος και συνέχισε: «Εµείς ήµασταν έτοιµοι να ξεκινήσουµε την περιοδεία της αγαπηµένης µας παράστασης και ενηµερωθήκαµε πως λόγω όλου αυτού του «σκηνικού» µαταιώνεται. Ήταν µεγάλο «χαστούκι» για µας και από οικονοµικής και από καλλιτεχνικής όµως άποψης, γιατί οι «Άντρες» θα παιχτούν ξανά στο «Λαµπέτη» χωρίς εµάς. ∆εν αποχαιρετήσαµε τη δουλειά που αγαπήσαµε κι αυτό µας στεναχώρησε πολύ. Μετά άρχισε κάτι να κινείται, βγήκαν κάποιες παραστάσεις σε περιοδεία, αλλά όχι η δική µας. Το θεώρησα λάθος, αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει πάντα η επιχείρηση και όχι εµείς. Τι να πει κανείς...»

Πήγες και εσύ στα ΑΤΜ να σηκώσεις λεφτά;

«Όπως όλος ο κόσµος, γιατί να διαφέρω εγώ; Πανικοβλήθηκα µε τα νέα δεδοµένα και µπήκα στις απίστευτες ουρές µε τόσους αγχωµένους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved