Ναταλία Δραγούμη: «Είμαι των άκρων!»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Είμαι των άκρων!»

Η ευάλωτη πλευρά της – από το ρόλο της στη «Βαρόνη» - απέχει από την εικόνα της μοιραίας και δυναμικής γυναίκας που καβαλάει μηχανή και εξερευνά τα όριά της μέσα από τα extreme sports;

«Οχι. Πιστεύω ότι είμαι ένα κράμα. Υπάρχουν η δυναμικότητα και το μυστήριο εξίσου μέσα μου. Γενικά αναζητώ τις εντάσεις. Την ένταση της στιγμής. Μπορώ να βαρεθώ εύκολα. Από μικρή γέμιζα τη ζωή με κάτι που να έχει ένταση. Είμαι των άκρων! Από την άλλη, όμως, αυτή η δυναμικότητα, το “αντράκι” που με ακολουθεί, είναι λίγο απατηλό. Θέλω να πω ότι πολλές φορές αισθάνομαι τελείως διαφορετικά. Είναι μια εικόνα που εισπράττουν οι άλλοι για μένα. Ισως την καλλιεργώ κι εγώ - με το να οδηγώ, για παράδειγμα, μηχανή. Υπάρχει όμως και μια άλλη πλευρά. Ας πούμε, μια πλευρά πιο ευάλωτη. Οι δικοί μου άνθρωποι τη γνωρίζουν. Πολλές φορές μου έχει τύχει να θέλω να μοιραστώ ένα πρόβλημά μου και να μου λένε: “Ελα, μωρέ, εσύ δεν έχεις ανάγκη!". Ή να νιώθεις αδύναμη και να μη σε πιστεύουν ότι αισθάνεσαι έτσι», λέει η Ναταλία Δραγούμη στο Πρώτο Θέμα.

Υπάρχουν στιγμές που κουράζεται να δίνει λύσεις; «Δεν είμαι εγώ αυτή που δίνει τις λύσεις στο σπίτι. Ή αυτή που κινεί τα νήματα. Γι’ αυτό και αποφάσισα να μη σκηνοθετήσω ξανά. Αν και μου είπαν ότι μου πάει η σκηνοθεσία, δεν θέλω να το κάνω γιατί δεν αντέχω να κινώ τα νήματα. Να έχω όλες αυτές τις ευθύνες που έχει ο σκηνοθέτης. Προτιμώ να εκτελώ κάτι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved