Καινούριο amore για την Τζούλια Παπαδημητρίου;
Showbiz

Καινούριο amore για την Τζούλια Παπαδημητρίου;

Με αντρική συντροφιά διασκέδαζε πριν από λίγα βράδια η Τζούλια Παπαδημητρίου στο μαγαζί όπου κάνουν special guest εμφανίσεις η Λία Βίσση και ο Στράτος Τζώρτζογλου, προκαλώντας πολλές ερωτήματα σχετικά με τη σχέση που έχει με τον άνδρα που τη συνόδευε!


Η Τζούλια Παπαδημητρίου έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη, ενώ όλη τη βραδιά μιλούσε σε πολύ στενή επαφή με τον άντρα που, την περισσότερη ώρα, είχε περάσει το χέρι της γύρω από τη μέση της. Αν και οι δυο τους δεν είχαν κάποιο «καυτό» στιγμιότυπο, οι αντιδράσεις τους σε κάθε τραγούδι έδειχναν ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω από απλή φιλία.
Η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου μάλιστα κάποια στιγμή, μετά από παράκληση του καλλιτέχνη, ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε τσιφτετέλι, κάνοντας το κέφι να ανέβει στο αποκορύφωμ! Η ίδια μετά τον χορό, κατέβηκε από το stage και συνέχισε να απολαμβάνει την παρέα του άντρα που την καμάρωνε. Τρυφερά tet a tet, αγκαλιές και γλυκά γέλια πρωταγωνίστησαν ολόκληρο το βράδυ ανάμεσά τους κάνοντας πολλούς να μιλούν για… new love in town. Την αλήθεια την ξέρουν μόνο οι δυο "πρωταγωνιστές"... Το video όμως που ακολουθεί έχει και αυτό δική του, αδιαμφισβήτητη αλήθεια! Απολαύστε το!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved