Γιώργος Χειμωνέτος: «Η Εύα είναι ο άνθρωπος μου»
Showbiz

Γιώργος Χειμωνέτος: «Η Εύα είναι ο άνθρωπος μου»

Ο Γιώργος Χειμωνέτος σε συνέντευξή του μίλησε για την σύντροφό του, Εύα και αν σκέφτονται να παντρευτούν μετά τον ερχομό του παιδιού τους.

Μπορείς να πεις πλέον με βεβαιότητα ότι η σύντροφος σου Εύα αποτελεί την πιο σημαντική γυναίκα της ζωής σου;

«Εννοείται. Ναι. Είναι η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μου. Η Εύα με στήριξε ουσιαστικά σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της πορείας μου. Στάθηκε δίπλα μου βράχος δίνοντας μου δύναμη. Είναι ένας υπέροχος, τρυφερός, ζεστός και γλυκός άνθρωπος. Έχει καρδιά μικρού παιδιού, αλλά ταυτόχρονα είναι απίστευτα δυνατά και ακέραιη. Νομίζω ότι η σύντροφος με την οποία επιλέγεις να κάνεις παιδί είναι με βεβαιότητα η γυναίκα της ζωής σου».

Σκοπεύετε να παντρευτείτε;

«Θα θέλαμε, αν τα πράγματα πάνε καλά, να το κάνουμε μαζί με τη βάφτιση της κόρης μας. Ο γάμος όμως, ούτως ή άλλως, για εμένα αποτελεί μια τυπική διαδικασία και μόνο. Ουσιαστικός γάμος είναι οι όρκοι αγάπης μεταξύ δύο ανθρώπων. Και αυτοί δίνονται μέρα με τη μέρα, στιγμή με τη στιγμή. Η Εύα είναι ο άνθρωπος μου. Αυτό δεν αλλάζει ούτε με έναν ούτε με δύο γάμους».

Είσαι ερωτευμένος;

«Είμαι πολύ ερωτευμένος. Και, ξέρεις, το πόσο αληθινός είναι ένας έρωτας φαίνεται από την αντοχή του στο χρόνο», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved