Σάκης Ρουβάς: Η διπλή διεθνής βράβευση και τα συγχαρητήρια
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Η διπλή διεθνής βράβευση και τα συγχαρητήρια

Η ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, Chevalier παρουσιάστηκε και στο 21ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σεράγεβο και κέρδισε δύο πολύ σημαντικά βραβεία.

Την Ειδική Μνεία της Κριτικής Επιτροπής (Special Jury Mention), ενώ και ο Σάκης Ρουβάς μαζί με όλο το cast των ηθοποιών κέρδισαν Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας παραλαμβάνοντας την «Καρδιά του Σεράγεβο» (Sarajevo Heart for Best Actor).

«Είμαι χαρούμενος κι ευγνώμων για τη διπλή διεθνή βράβευση του #Chevalier μας χθες στο @sarajevofilmfestival και για τη θερμή υποδοχή του από το κοινό που χειροκροτούσε ενθουσιασμένο όπως και στο @filmfestlocarno! Συγχαρητήρια στην ταλαντούχα #‎AthinaRachelTsangari‬ για την Ειδική Μνεία της Κριτικής Επιτροπής #SpecialJuryMention! Είμαι συγκινημένος και περήφανος για το Βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας #SarajevoHeartforBestActor με το οποίο διακριθήκαμε με τους συμπρωταγωνιστές μου Γιώργο Κέντρο, Βαγγέλη Μουρίκη, Πάνο Κορώνη, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Πυρπασόπουλο. Αθηνά σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί με την μοναδική σου σκηνοθετική ματιά κατάφερες να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό! Το ταξίδι του Chevalier ανά τον κόσμο ξεκίνησε καταγράφοντας σε όλους το όραμα, τη δύναμη και τις δυνατότητες των Ελλήνων, του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου! Ανυπομονώ για την πρεμιέρα μας στην Ελλάδα τον Οκτώβριο για να μοιραστώ μαζί σας ένα σπάνιο Chevalier!» έγραψε ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved