Κατερίνα Στικούδη: «Οι γονείς μου ήθελαν εγγόνια από όταν ήμουν 18»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Οι γονείς μου ήθελαν εγγόνια από όταν ήμουν 18»

Στην παρουσίαση του τελευταίου της δίσκου η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια σπάνια κοινή εμφάνιση με το σύντροφο της. Τι φοβάται και προφυλάσσει τόσο έντονα αυτό το κομμάτι της ζωής της;

«Δεν φοβάμαι κάτι συγκεκριμένο απλά προτιμώ να κρατάω για μένα κάποια πράγματα. Εξάλλου, από την αρχή που μπήκα στο χώρο ήξερα ότι δε θέλω να μπερδέψω την επαγγελματική με την προσωπική μου ζωή. Η παρουσίαση του τρίτου δίσκου μου ήταν γιορτή για μένα και από αυτή την τόσο σημαντική στιγμή δεν θα μπορούσε να λείπει από δίπλα μου ο σύντροφος μου», λέει στο Hello.
Σκέφτεται σύντομα να κάνει τη δική της οικογένεια; «Οι γονείς μου ήθελαν εγγόνια από όταν ήμουν 18! Σε αυτή τη φάση κάνω focus στη δουλειά μου και αφήνω το γάμο και τη δημιουργία οικογενείας για αργότερα».

Το να είναι καλά στην προσωπική της ζωή είναι βασικό στοιχείο ώστε να προχωρά καλά και στα επαγγελματικά της; «Σίγουρα επηρεαζόμαστε από τα προσωπικά μας. αλλά έχω μάθει να τα διαχωρίζω. Αν κάτι δεν πάει κόλα στην προσωπική μου ζωή, δεν μπορεί να με αποπροσανατολίσει από το στόχο μου. Το πιο υγιές βέβαια είναι να υπάρχει ισορροπία και στα δύο πεδία», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved