Πάνος Κιάμος: «Κάθε μέρα υπάρχει τσακωμός. Βριζόμαστε, φωνάζουμε, κλείνω το τηλέφωνο»
Showbiz

Πάνος Κιάμος: «Κάθε μέρα υπάρχει τσακωμός. Βριζόμαστε, φωνάζουμε, κλείνω το τηλέφωνο»

Ο Πάνος Κιάμος φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Hello και μίλησε για τη συνεργασία με τον πατέρα του, που είναι και μάνατζέρ του.

Ο δικός σου πατέρας λειτουργεί και ως μάνατζερ για σένα. Δεν είναι λίγο υπερβολικό αυτό;
«Φαίνεται υπερβολικό επειδή δεν είναι συνηθισμένο. Όμως δεν υπάρχει ιδιοτέλεια στη σχέση αυτή. Στην Ελλάδα του «ό,τι δηλώσεις είσαι» είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που θα αναλάβουν έναν καλλιτέχνη και θα νοιάζονται πραγματικά χωρίς να έχουν απώτερο σκοπό να κερδίσουν κάτι από αυτόν. Ο πατέρας μου δε θα το κάνει ποτέ αυτό, πρώτον γιατί δεν είναι το επάγγελμά του και δεύτερον γιατί είμαι το παιδί του. Αυτή η συνεργασία με έχει βοηθήσει πολύ, γιατί έχω έναν έμπειρο άνθρωπο που βλέπει τα πράγματα τελείως διαφορετικά από μένα και εφόσον οι καλλιτέχνες είμαστε ανασφαλείς, στην πρώτη στραβοτιμονιά χρειαζόμαστε πολύ μεγάλη στήριξη για να μην κυλήσουμε σε λάθος μονοπάτια»
Δεν τσακώνεστε;
«Καθημερινά. Κάθε μέρα υπάρχει τσακωμός. Βριζόμαστε, φωνάζουμε, του κλείνω το τηλέφωνο και μετά είναι σαν να μην τρέχει τίποτα. Από τη μία, μας βλέπουν να είμαστε καλά μαζί και, από την άλλη, δεν υπάρχει στιγμή που να μην τσακωθούμε για οτιδήποτε, κυρίως γιατί βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Όμως βρίσκουμε τη μέση λύση. Όλο αυτό είναι εποικοδομητικό και μας έχει βγει σε καλό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved