Δημήτρης Σκαρμούτσος: Μιλάει πρώτη φορά για το παιδί που περιμένει
Showbiz

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Μιλάει πρώτη φορά για το παιδί που περιμένει

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλάει πρώτη φορά για το παιδί που περιμένει με την Μαριέττα Ντάνα. Αυτός είναι ο δεύτερος γιος του και… διάδοχός του όπως τον χαρακτηρίζει. 

Διαχειρίζεται αλλιώς σήμερα τις τυχόν αποτυχίες του; «Μετά από πολλά χρόνια έμαθα πια να τις δέχομαι και να μη χτυπιέμαι γι' αυτές. Παλιότερα κατανάλωνα πάρα πολύ χρόνο προσπαθώντας να τις διορθώσω, αφού πολύ δύσκολα διορθώνονται. Το θέμα είναι να προσπαθείς να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Έμαθα επίσης ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από τις αποτυχίες. Όπως είναι τώρα, για παράδειγμα, το δεύτερο παιδί μου, αυτό που περιμένουμε μαζί με τη σύντροφο μου, τη Μαριέττα. θα γεννηθεί σε δύο μήνες. Προσπαθήσαμε μέχρι σήμερα να το κρατήσουμε μυστικό, αλλά νομίζω πως τώρα που τα πράγματα προχωράνε πολύ καλά είναι πολύ όμορφο να μοιράζεσαι μια τέτοια χαρά με τους ανθρώπους. Αρχές Νοέμβρη, με το καλό, θα γεννηθεί ο δεύτερος γιος μου, ο δεύτερος διάδοχοι μου. (γελάει)» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Ποια είναι η διαφορά του να γίνεσαι δεύτερη φορά πατέρας στα 45 σου σε σχέση με την πρώτη, στα 31 σου;

«Στα 30 σου έχεις άγνοια κινδύνου και η ζωή φαντάζει πολύ πιο εύκολη για σένα. Πιστεύει πως έχεις αρκετή ζωή μπροστά σου και ότι και λάθη να έχεις κάνει, μπορείς να τα διορθώσει. Στα 45 σου είσαι πολύ πιο κατασταλαγμένος και νιώθοντας-βλακωδώς ότι δεν έχω πια πολλή ζωή μπροστά μου θέλω τα πράγματα που κάνω. να είναι σωστά και να περιορίζω τα λάθη μου ώστε να είμαι εντάξει απέναντι στο παιδί. Άλλωστε, τη δεύτερη φορά είσαι πιο έτοιμος σε όλα, όπως συνέβη τη δεύτερη φορά που έκανες έρωτα, που φίλησες, που έκανες σχέση. Θα μου πεις ότι υπάρχει οικονομική ανασφάλεια στις μέρες μας, αλλά με τον γιο μου, τον Δημήτρη, έχω συνειδητοποιήσει πως αυτό το πράγμα αφορά περισσότερο εμάς και όχι τα παιδιά. Το μόνο που ζητάνε τα παιδιά ει ναι αγάπη.

-Τι ξεχώρισες στη Μαριέττα ώστε να την επιλέγεις να γίνει η μητέρα του δεύτερου παιδιού σου;

«Στη ζωή μου πάνω απ' όλους και απ' όλα είναι ο Δημήτρης και η Μαριέττα. Τη Μαριέττα την αγαπώ γι αυτό που είναι και επειδή δεν έχει αλλάξει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα: δυναμική, λέει τη γνώμη της άφοβα, είναι τίμια και μου βάζει χέρι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί με φέρνει στα ίσα μου, (γελάει)»

-Είναι αλήθεια πως έχετε παντρευτεί

«Οχι. Το σκεφτόμαστε. Κάποια στιγμή θα γίνει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved