Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: «Δεν μπορώ, αγάπη μου, χρωστάω παντού»
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: «Δεν μπορώ, αγάπη μου, χρωστάω παντού»

Ελληνίδα ηθοποιός μιλάει για τα… χρέη και δηλώνει: «Δεν μπορώ, αγάπη μου, χρωστάω παντού»

-Εσύ τα έχεις καλά με τη Σοφία;

«Έτσι λέω. Προσπαθώ και το παλεύω καθημερινά (Στο σημείο αυτό πετιέται ο Αργύρης Αγγέλου που κάθεται κοντά της και τη διακόπτει λέγοντας: «νομίζεις…Τίποτα δεν έλυσε»). Να, δεν τα έχω καλά λες, ε; Για να το λέει ο Αργύρης, τότε δεν τα έχω, μάλλον (γελάει). Μωρέ, είναι ένας μήνας τώρα που προσπαθεί να με πείσει να πάμε να φάμε έξω μία μπριζόλα» τόνισε ηΣοφία Βογιατζάκηστο Down Town Κύπρου.

-Εσένα; Και δεν πας;

«Κι όμως! Είδες παράλογο που είναι; (ξεκαρδίζεται στο γέλιο). Κι ενώ είμαι πολύ του φαγητού, όπως βλέπετε, όλο του το αναβάλλω λέγοντάς του τη μία ότι έχει καύσωνα, την άλλη ότι δεν έχω λεφτά, του λέω περίμενε να πληρωθούμε κι άλλα χαζά… Δεν μπορώ, αγάπη μου, χρωστάω παντού. Για μπριζόλες είμαι τώρα;»

-Ακόμα χρωστάς κι έχεις ανοιχτά έξοδα; Νομίζω έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είχες παραδεχτεί την οικονομική σου καταστροφή…

«Όλοι δεν χρωστάμε; Όλη η Ελλάδα χρωστάει και θα χρωστάμε μέχρι να πεθάνουμε. Γι’ αυτό κι εγώ δεν κάνω παιδιά, ενώ όλοι οι άντρες με παρακαλάνε. Κατάλαβες; (γελάει). Να, γιατί! Έχουν γνώση οι φύλακες. Γιατί να κάνω ένα παιδί που, με το που γεννηθεί, θα χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά. Και να φανταστείς ότι είμαι πολύ τυχερή, γιατί κάθε χρόνο δουλεύω. Δεν έχω ξεμείνει.»

-Το κυνηγάς;

«Όχι, είμαι απλά τυχερή. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα σηκώσουν το χεράκι τους και θα πάρουν τηλέφωνα. Όχι. Ούτε κατά διάνοια δεν το έχω κάνει στη ζωή μου. Κι όχι επειδή το σνομπάρω, αλλά γιατί δεν το έχω. Είμαι απίστευτα ντροπαλή. Μου τα έφερε έτσι η δουλειά και η ζωή, πολύ βολικά. Πάντα κάποιοι άνθρωποι με σκέφτονται κάθε χρόνο κι έτσι δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved