Από θαύμα γλίτωσε Ελληνίδα σκηνοθέτρια σε τροχαίο ατύχημα
Showbiz

Από θαύμα γλίτωσε Ελληνίδα σκηνοθέτρια σε τροχαίο ατύχημα

Σε τροχαίο ατύχημα με την 650 κυβικών μηχανή της ενεπλάκη Ελληνίδα σκηνοθέτρια και ….«είχε άγιο» γλιτώνοντας τα χειρότερα. 

Ο λόγος για την Όλγα Μαλέα. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της καθημερινή εφημερίδα ο οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και έγινε καπνός λίγο μετά το ατύχημα.

«Ήμουν στο ύψος του Πενταγώνου με τη μηχανή μου. Μπροστά μου ήταν σταματημένο ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν κακοσυντηρημένο και δεν είχε φώτα. Του είχαν χαλάσει τα stop. Το είδα τελευταία στιγμή, δεν πρόλαβα να αντιδράσω και έπεσα πάνω του. Σε αυτό επέβαιναν δύο άντρες γύρω στα 40. με κοίταξαν απορημένοι και αφού είδαν ότι κουνήθηκα, εξαφανίστηκαν. Για καλή μου τύχη δε με χτύπησε το Smart που ακολουθούσε από πίσω. Μάλιστα ο οδηγός του ήταν εκείνος που με τράβηξε στην άκρη και με βοήθησε με τη μηχανή.»


Η Όλγα Μαλέα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου με τις ακτινογραφίες διαγνώστηκε ρωγμώδες κάταγμα περόνης και της τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας τον οποίο θα κρατήσει τουλάχιστον τέσσερις έως έξι εβδομάδες και σκέφτεται να ζητήσει οπτικό υλικό από τις κάμερες για να κυνηγήσει την υπόθεση νομικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved